fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο: Η δράση αρχίζει στην Ιρλανδία

Παγκόσμιο Κύπελλο: Η δράση αρχίζει στην Ιρλανδία

Οι ομάδες που θα απαρτίζουν τους ομίλους όπως και οι ημερομηνίες για το παγκόσμιο κύπελλο της επόμενης χρονιάς είναι πλέον γνωστές όπως επιβεβαίωσε η παγκόσμια ομοσπονδία του αθλήματος.

 Η πρώτη φάση θα διεξαχθεί από τις 11 έως τις 26 Ιουλίου 2023 με την Ισπανία, την Ιταλία και την Ιρλανδία να φιλοξενούν από έναν όμιλο. Οι 2 πρώτες από τον κάθε όμιλο που θα περιλαμβάνει 6 ομάδες, θα περάσουν στους τελικούς που θα διεξαχθούν στην Ιταλία το 2024 ενώ άλλες 2 ομάδες θα πάρουν μέρος με wildcard με την οικοδέσποινα Ιταλία να κάνει δική της τη μία από αυτές σε περίπτωση που δεν πάρει την πρόκριση αγωνιστικά.

 Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας στο πλαίσιο του Α’ ομίλου το διάστημα 11-15 Ιουλίου. Ιρλανδία, Βρετανία, Αυστραλία, η κάτοχος του τίτλου ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών και οι ομάδες που θα πάρουν την πρόκριση από την Αφρική και την Ασία, θα αναμετρηθούν στο πλαίσιο του συγκεκριμένου ομίλου.

 Ο δεύτερος όμιλος θα διεξαχθεί στη Βαλένθια από τις 18 έως τις 22 Ιουλίου με την συμμετοχή της Ολλανδίας, της Ισπανίας, της Κούβας, του Πουέρτο Ρίκο μαζί με τις ομάδες που θα περάσουν από τα προκριματικά σε Αφρική και Ασία.

 Το διάστημα 22 με 26 Ιουλίου διεξάγεται η δράση στον τρίτο όμιλο στο Καστιόνς ντι Στράντα και Μπούτριο στην Ιταλία. Η οικοδέσποινα χώρα θα βρεθεί απέναντι σε Καναδά, Βενεζουέλα, Νέα Ζηλανδία, μία ομάδα με wildcard και μία από τα προκριματικά της Ασίας, μία εκ των οποίων αναμένεται να είναι η κάτοχος του Ολυμπιακού τίτλου, η Ιαπωνία.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα