fbpx

Παρόντες στο Masters του 2023 οι παίκτες του LIV Golf

Παρόντες στο Masters του 2023 οι παίκτες του LIV Golf

H λέσχη γκολφ της Ογκάστα επιβεβαίωσε ότι όλοι όσοι έχουν πάρει ή θα πάρουν την πρόκριση για το Masters του 2023 που θα διεξαχθεί το διάστημα 6 με 9 Απριλίου θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής, κάτι που σημαίνει ότι αν πάρουν την πρόκριση οι 16 παίκτες που αγωνίζονται στο LIV Golf θα μπορούν να πάρουν μέρος.

 Η παραπάνω λίστα περιλαμβάνει 6 πρώην κατόχους τους τίτλου, τους Μπάμπα Γουότσον, Φιλ Μίκελσον, Ντάστιν Τζόνσον, Σέρχιο Γκαρθία, Πάτρικ Ριντ και Τσαρλ Σβάρτσελ, γκόλφερ που αγωνίζονται στα τουρνουά που χρηματοδοτούνται από fund της Σαουδικής Αραβίας.

 Χαρακτηριστική είναι η ανακοίνωση του επικεφαλής της Ογκάστα, Φρεντ Ρίντλεϊ: «Οι πρόσφατες κινήσεις έχουν προκαλέσει διχασμό στο επαγγελματικό γκολφ των ανδρών μειώνοντας τις αξίες του παιχνιδιού και την ιστορία όλων όσοι την έχουν γράψει. Αν και είμαστε απογοητευμένοι από αυτές τις εξελίξεις, στόχος μας είναι να τιμήσουμε την παράδοση και να συγκεντρώσουμε τους κορυφαίους τον προσεχή Απρίλιο. Πάνω σε αυτή τη βάση θα καλέσουμε  εκείνους που καλύπτουν τα κριτήρια για τη διοργάνωση του 2023».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα