fbpx

Championship League: Το «θαύμα των Χριστουγέννων» για τον Τζόρνταν Μπράουν (vid)

Championship League: Το «θαύμα των Χριστουγέννων» για τον Τζόρνταν Μπράουν (vid)

Ο Τζόρνταν Μπράουν είχε το fluke της ημέρας στο Championship League στο ματς όπου πήρε τη νίκη με 3-0 απέναντι στον φιναλίστ του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2013, τον Μπάρι Χόκινς.

 Ο πρώην πρωταθλητής του όπεν Ουαλίας, γνωστός ως η Ferrari του Άντριμ, μπήκε στην τελευταία ημέρα δράσης στη χρονιά ως πρωτοπόρος του δεύτερου ομίλου με κάποια εξαιρετικά σκορ ωστόσο είχε και την εύνοια της τύχης. Ο Μπράουν δοκίμασε ένα μακρινό χτύπημα σε μία κόκκινη και ενώ φαινόταν να αστοχεί η μπάλα μπήκε μέσα στο αντικρυστό pocket. «Το θαύμα των Χριστουγέννων», ήταν το σχόλιο του Ντέιβ Χέντον που κάλυπτε το ματς. Η στιγμή αυτή αποδείχθηκε καθοριστική καθώς έφτασε σε μπρέικ 75 πόντων προτού προσθέσει άλλα δύο στους 56 και 112 πόντους ξεκινώντας ιδανικά την ημέρα.

 Ο Μπράουν είναι έναν βαθμό μπροστά από τους Ράιαν Ντέι, Μάθιου Σελτ και Ρόμπερτ Μίλκινς και θα αντιμετωπίσει τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2015, τον Στούαρτ Μπίγχαμ στα ημιτελικά πριν τον τελικό. Ο νικητής από τον δεύτερο όμιλο θα ακολουθήσει τον νικητή του πρώτου ομίλου, τον Τζακ Λιζάουκι, στον όμιλο των νικητών στις  αρχές Μαρτίου με το νικητή του τουρνουά να παίρνει την πρόκριση για το Champion of Champions της επόμενης χρονιάς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα