fbpx

Championship League: Ιδανικό τέλος στη χρονιά για τον Μπίνγκαμ (vids)

Championship League: Ιδανικό τέλος στη χρονιά για τον Μπίνγκαμ (vids)

Ο Στούαρτ Μπίνγκαμ θύμισε τον παλιό καλό του εαυτό στο Championship League καθώς είχε 8 centuries φτάνοντας στην κατάκτηση της πρώτης θέσης στο δεύτερο όμιλο του Λέστερ.

 Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2015 ηττήθηκε στο πρώτο ματς με 3-0 από τον φιναλίστ του τουρκικού μάστερς, τον Μάθιου Σελτ, ωστόσο ανέκαμψε θεαματικά παίρνοντας τη νίκη με 3-1 τόσο απέναντι στον Τζόρνταν Μπράουν όσο και απέναντι στον Μπάρι Χόκινς. Η νίκη με 3-2 στα ημιτελικά επί του Σελτ είδε τον Μπίγχαμ να φτάνει τους 140 πόντους προτού πάρει άλλους 139 στον τελικό απέναντι στον Ρόμπερτ Μίλκινς.

 «Δεν ήρθα εδώ με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Δεν έδειχνα καλός μετά την ήττα με 3-0 από τον Μάιου Σελτ», είπε ο νούμερο 14 στην παγκόσμια κατάταξη ο οποίος τον επόμενο μήνα θα αντιμετωπίσει τον Κάιρεν Γουίλσον στο Masters. «Σκεφτόμουν ότι κάτι πρέπει να αλλάξει και από εκεί και πέρα σημείωνα το ένα century μετά το άλλο. Είμαι πανευτυχής που επικράτησα στον όμιλο».

«Είναι ένα σπουδαίο τουρνουά και θα μου δώσει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Δεν ήμουν σε καλή κατάσταση τους τελευταίους μήνες. Το να έρχομαι εδώ και να κάνω αυτά που έκανα τις τελευταίες ημέρες σίγουρα με δίνουν ώθηση για την συνέχεια της σεζόν. Απουσίασα πέρυσι από το Champion of Champions και πονούσε να το βλέπω στην τηλεόραση».

 Ο Μπίνγκαμ θα βρίσκεται μαζί με το νικητή του πρώτου ομίλου, τον Τζακ Λιζάουκι, στον επόμενο γύρο του τουρνουά με το νικητή στο Championship League να παίρνει την πρόκριση για το Champion of Champions της επόμενης χρονιάς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα