fbpx

Ryder Cup: Επικριτικός για το γήπεδο του 2023 ο Χόβλαντ

Ryder Cup: Επικριτικός για το γήπεδο του 2023 ο Χόβλαντ

Ο Βίκτορ Χόβλαντ μίλησε για τη χάραξη του γηπέδου Marco Simone Golf and Country Club στην Ιταλία, το μέρος που θα διεξαχθεί το Ryder Cup του 2023 με την Ευρώπη να αναζητά την εκδίκηση μετά τη βαριά ήττα με 19-9 από την ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών στο Ουινσκόνσιν το 2021.

 Εκείνη τη χρονιά ο Χόβλαντ είχε κάνει το ντεμπούτο δείχνοντας μία πολύ καλή εικόνα αν και δεν κατόρθωσε να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η προσοχή για το 2023 στρέφεται στην Ιταλία με τους παίκτες να έχουν πάρει μία πρώτη γεύση στο φετινό ιταλικό όπεν παρουσία του νούμερο 1 στην παγκόσμια κατάταξη, Ρόρι ΜακΙλρόι, αλλά και του πρωταθλητή του US Open, Ματ Φιτζπάτρικ.

 Νικητής στο ιταλικό όπεν αναδείχθηκε ο Ρόμπερτ ΜακΙντάιρ ο οποίος επικράτησε του Φιτζπάτρικ στα πλέι-οφ ενώ ο Χόβλαντ μοιράστηκε την 34η θέση, σε μία περίοδο που ο Νορβηγός πάλευε να βρει το καλό του παιχνίδι. «Είναι κάπως απογοητευτικό, οφείλω να πω», δήλωσε στο νορβηγικό Eurosport, ο Χόβλαντ. «Δεν είμαι οπαδός της σχεδίασης του γηπέδου». Ο Νορβηγός έπαιξε και στα 5 σκέλη του Ryder Cup το 2021, χάνοντας τρεις φορές ενώ πήρε ισοπαλία στα άλλα δύο, μεταξύ αυτών στο ματς με τον Κόλιν Μορικάβα.

 «Πηγαίνεις πάνω και κάτω σε ένα μεγάλο βουνό οπότε θα είναι δύσκολο το περπάτημα», είπε ο Χόβλαντ. «Ειλικρινά πιστεύω ότι οι παίκτες θα δυσκολευτούν να παίξουν 36 τρύπες και ειδικά οι caddies».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα