fbpx

Ryder Cup: Ευπρόσδεκτος για τον Ματ Φιτζπάτρικ ο Σέρχιο Γκαρθία

Ryder Cup: Ευπρόσδεκτος για τον Ματ Φιτζπάτρικ ο Σέρχιο Γκαρθία

Ο Ματ Φιτζπάτρικ πιστεύει ότι η διχόνοια που έχει προκληθεί στο άθλημα με τους παίκτες του LIV Golf πρέπει να παραμεριστεί ενόψει του Ryder Cup και δηλώνει ότι θα χαιρόταν να ενώσει τις δυνάμεις του με τον Σέρχιο Γκαρθία αν με αυτό το τρόπο μπορεί να ενισχυθεί η ευρωπαϊκή ομάδα στη Ρώμη.

 Η εμφάνιση του LIV Golf το 2022 προκάλεσε πολλές εντάσεις στο άθλημα με μία σειρά από μεγάλα ονόματα να αφήνουν το PGA Tour για τη νέα διοργάνωση που στηρίζεται από fund της Σαουδικής Αραβίας και προσφέρει τεράστια συμβόλαια και χρηματικά έπαθλα.

 Ο Σέρχιο Γκαρθία είναι ένα από αυτά τα μεγάλα ονόματα που άλλαξαν διοργάνωση. Όπως έχει η κατάσταση αυτή την στιγμή ο Ισπανός δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, κάτι που ισχύει και για τον Ίαν Πούλτερ ωστόσο ο Φιτζπάτρικ, κάτοχος του τίτλου στο US Open, θα ήταν πρόθυμος να θάψει το τσεκούρι του πολέμου.

 «Ο Σέρχιο θα ήταν εκείνος που θα ξεχώριζε ιδιαίτερα για εμένα», είπε στο Sky Sports. «Δεν γνωρίζω τις λεπτομέρειες της σχέσης του με τον Ρόρι ΜακΙλρόι. Θα χαιρόμουν να μοιραστώ ένα δωμάτιο μαζί του, αν έπρεπε να γίνει κάτι τέτοιο. Σίγουρα κάποιες διαπροσωπικές σχέσεις έχουν διαταραχθεί εξαιτίας των γεγονότων αλλά δεν θα με πείραζε, θέλω απλά να νικήσω και είμαι σίγουρος ότι αυτός είναι και ο δικός του στόχος».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα