fbpx

Γούντγουορντ: “Η Αγγλία σαφέστατα μπορεί να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο”

Γούντγουορντ: “Η Αγγλία σαφέστατα μπορεί να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο”

Άκρως ενθουσιασμένος με την αλλαγή σελίδας στην τεχνική ηγεσία της Αγγλίας εμφανίστηκε ο Κλάιβ Γούντγουορντ. Ο πρώην τεχνικός της Red Rose (1997-2004) τόνισε πως αυτή η αλλαγή θα απομακρύνει το δυσάρεστο πνεύμα που επικρατούσε επί εποχής Έντι Τζόουνς και με τον Στιβ Μπόρθγουικ που ανέλαβε τώρα τα ινία η Αγγλία μπορεί κάλλιστα να διεκδικήσει και το τρόπαιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023.

“Θα είναι μία μεγάλη αλλαγή αυτή από την εποχή του Έντι Τζόουνς, όπου όλοι ήταν επικεντρωμένοι στον προπονητή και όχι στην ομάδα. Ελπίζω πως ο Μπόρθγουικ θα φέρει τέλος σε μία άσχημη ρητορική που χαρακτήριζε το αγγλικό ράγκμπι επί εποχής Τζόουνς.

Εάν είχα μία ευχή για το 2023 θα ήταν να απαγορευτούν οι όροι ‘starters’ (αυτοί που ξεκινούν ως βασικοί ένα ματς) και ‘finishers’ (αυτοί που μπαίνουν ως αλλαγή για να καθορίσουν το τέλος ενός ματς).

Η Αγγλία μπορεί σαφέστατα να κατακτήσει το Εξαεθνές τουρνουά, όπως και το Παγκόσμιο Κύπελλο. Όσο το σκέφτομαι, τόσο περισσότερο ενθουσιάζομαι με την πρόσληψη του Στιβ Μπόρθγουικ ως ομοσπονδιακού προπονητή”, ανέφερε ο Γούντγουορντ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα