fbpx

Παγκόσμιο 6 Red: Νίκη στα προκριματικά για τη Ριάνε Έβανς

Παγκόσμιο 6 Red: Νίκη στα προκριματικά για τη Ριάνε Έβανς

Η Ριάνε Έβανς πήρε εντυπωσιακή νίκη με 6-1 απέναντι στον Μαρκ Λόιντ στον πρώτο γύρο των προκριματικών για το παγκόσμιο πρωτάθλημα 6 Red. Παγκόσμια πρωταθλήτρια 12 φορές στις γυναίκες, πήρε την πρώτη της νίκη σε επαγγελματικό επίπεδο από την στιγμή που μπήκε στο tour το 2021.

 Ο επόμενος αντίπαλός της αναμένεται να αποτελέσει μεγαλύτερη πρόκριση καθώς θα είναι ο Μάθιου Σελτ. Δύο άλλα αστέρια του γυναικείου παιχνιδιού, η Ρεμπέκα Κένα και η Ενγκ Ον Γι, ηττήθηκαν από τους Ρόμπι Γουίλιαμς και Τίαν Πενγκφέι αντίστοιχα.

 Ο Γκάρι Γουίλσον, ο οποίος πήρε τον πρώτο του τίτλο σε ranking τουρνουά όταν νίκησε τον Τζο Ο’Κόνορ στον τελικό του όπεν Σκωτίας νωρίτερα στην σεζόν, επικράτησε με 6-1 του Άντον Καζάκοφ. Δύο βετεράνοι του παιχνιδιού, ο Άντονι Χάμιλτον και ο Μπάρι Πίντσες, πήραν νίκη με 6-2 απέναντι στους Ντουέιν Τζόουνς και Άντριου Πάτζετ αντίστοιχα.

 Ο Μαρκ Ντέιβις αν και βρέθηκε πίσω με 5-1 έκανε τη ανατροπή και επιβλήθηκε 6-5 του Αλεξάντερ Ουρσενμπάχερ. Οι προκριματικοί δίνουν τέσσερα εισιτήρια για το κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί στη Μπανγκόκ το Μάρτιο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα