fbpx

Παγκόσμιο 6 Red: Πέρασε από τα προκριματικά ο Κάρτερ

Παγκόσμιο 6 Red: Πέρασε από τα προκριματικά ο Κάρτερ

Πρώην φιναλίστ στο Μάστερς ο Άλι Κάρτερ εξασφάλισε την παρουσία του στο κυρίως ταμπλό του παγκοσμίου πρωταθλήματος 6 Red επικρατώντας 6-1 του Ζου Γιουελόνγκ ο οποίος αγωνίστηκε στον τελικό του όπεν Βόρειας Ιρλανδίας.

 Στο ματς που πραγματοποιήθηκε στο Μπάρνσλεϊ, ο Κάρτερ, που ηττήθηκε 10-8 από τον Στούαρτ Μπίγκαμ στο Αλεξάντρα Πάλας πριν 3 χρόνια, είχε μπρέικ των 74, 73 και 50 πόντων εξασφαλίζοντας την παρουσία του στη Μπανγκόκ στις αρχές Μαρτίου. Μαζί του πέρασαν και οι Ζανγκ Άντα, Κρις Γουέικλιν και Τζίμι Ρόμπερτσον.

 Οι τέσσερις παίκτες θα αγωνιστούν με τους 16 κορυφαίους στην κατάταξη και άλλους 12 που θα πάρουν πρόσκληση όπως ο αειθαλής Τζίμι Γουάιτ, ο Κεν Ντόχερτι και ο Τζέιμς Γουατάνα όπως και ο κάτοχος του τίτλου πριν 4 χρόνια ο Στίβεν Μαγκουάιρ,

 Ο Κάρτερ πήρε τη νίκη με 6-3 απέναντι στον Μπεν Γούλαστον και με 6-2 απέναντι στον Έλιοτ Σλέσορ προτού επικρατήσει και του Γιουελόνγκ. Ο Άντα νίκησε 6-3 τον Ρόμπι Γουίλιαμς με τον νούμερο 47 στον κόσμο, τον Γουέικλιν να νικά 6-2 τον έφηβο Βέλγο Μπεν Μέρτενς ενώ ο πρώην πρωταθλητής του ευρωπαϊκού μάστερς, ο Τζίμι Ρόμπερτσον, ξεπέρασε το εμπόδιο του Άαρον Χιλ με 6-3.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα