fbpx

Δεύτερη σημαντική αποχώρηση από το επιτελείο του LIV GOLF

Δεύτερη σημαντική αποχώρηση από το επιτελείο του LIV GOLF

To LIV Golf, η διοργάνωση γκολφ που έχει την στήριξη fund από την Σαουδική Αραβία και βρίσκεται σε διαμάχη με το PGA Tour, έχασε και δεύτερο σημαντικό πρόσωπο στο διευθυντικό της σχήμα σε 2 μήνες, καθώς ο διευθυντής του τμήματος franchise, Ματ Γκούντμαν, αποφάσισε να αποχωρήσει μέσα σε διάστημα μικρότερο του έτους από την στιγμή που ανέλαβε το ρόλο.

 Λίγες εβδομάδες πριν, ο επικεφαλής των λειτουργιών Ατούλ Χόσλα, παραιτήθηκε από τη θέση του λίγο μετά την ολοκλήρωση της πρώτης σεζόν. Ο Γκούντμαν, στους 8 μήνες παρουσίας του έπαιξε ρόλο στην εξέλιξη του σχεδίου για τις 12 ομάδες των τεσσάρων παικτών.

 Μεγάλα ονόματα του χώρου όπως τα μέλη του PGA Tour, Ρόρι ΜακΙλρόι και Τάιγκερ Γουντς, θεωρούν υπεύθυνο για το διχασμό τον CEO του LIVC Golf, Γκρεγκ Νόρμαν, ζητώντας την απομάκρυνσή του, κάτι που ο ίδιος, νικητής 2 μέιτζορ και 88 διεθνών τίτλων, αρνείται να πράξει.

 Η νέα σεζόν του LIV Golf θα αρχίσει στις 24 Φεβρουαρίου στο Μεξικό ωστόσο το καλεντάρι των 14 αγώνων δεν έχει δημοσιευθεί ενώ δεν έχει επέλθει και συμφωνία για την τηλεοπτική κάλυψη.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα