fbpx

Ryder Cup: Δεν αποκλείει την συμμετοχή του Τάιγκερ Γουντς ο Ζακ Τζόνσον

Ryder Cup: Δεν αποκλείει την συμμετοχή του Τάιγκερ Γουντς ο Ζακ Τζόνσον

Ο Τάιγκερ Γουντς θα κάνει έναν περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων στα γήπεδα του γκολφ φέτος ωστόσο ο αρχηγός της ομάδας των ΗΠΑ στο Ryder Cup, ο Ζακ Τζόνσον, δεν έχει αποκλείσει την περίπτωση της συμμετοχής του κατόχου 15 μέιτζορ τίτλων στη Ρώμη.

 Ο Γουντς ταλαιπωρείται από ένα τραυματισμό στο πόδι που υπέστη σε τροχαίο ατύχημα το 2021 κάνοντας μόλις τρεις παρουσίες σε τουρνουά μέσα στο 2022. Ο ίδιος έχει πει ότι μπορεί να κάνει χτυπήματα ωστόσο το περπάτημα αποτελεί το μεγάλο πρόβλημα και μάλλον το ίδιο θα ισχύει και για το 2023. Το πρόγραμμά του θα επικεντρωθεί στα μέιτζορ, αρχίζοντας με το Μάστερς τον Απρίλιο.

 Ο αρχηγός της ομάδας έχει δικαίωμα να επιλέξει παίκτες που σε διαφορετική περίπτωση δεν θα είχαν δικαίωμα συμμετοχής ωστόσο ο Τζόνσον δεν θέλει να ρισκάρει την απόδοση της ομάδας. «Θα τον σκεφτόμουν στην ομάδα αν ένιωθε ότι μπορεί να παίξει και έδειχνε κάποια αποτελέσματα, αυτό είναι το πρώτο», δήλωσε ο Τζόνσον. «Το δεύτερο, θα πρέπει να γίνει μία συζήτηση και με τους άλλους παίκτες που αποτελούν μέλη αυτής της ομάδας και φυσικά με τον ίδιο».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα