fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο: Νικηφόρα αρχή για την οικοδέσποινα Ινδία (vid)

Παγκόσμιο Κύπελλο: Νικηφόρα αρχή για την οικοδέσποινα Ινδία (vid)

Η οικοδέσποινα του παγκοσμίου κυπέλλου Ινδία άρχισε την προσπάθεια για την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της από το 1975 επικρατώντας 2-0 της Ισπανίας την πρώτη ημέρα δράσης στην Οντίσα μπροστά σε 21.000 θεατές.

 Κάτοχος του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο η Ινδία άρχισε με νίκη τις υποχρεώσεις της για τον 4ο όμιλο απέναντι σε μία ομάδα που την είχε νικήσει τον περασμένο Οκτώβριο και Νοέμβριο, την πρώτη φορά με 3-2 και τη δεύτερη στα πέναλτι, στο πλαίσιο της FIH Pro League.

 Ο Αμίτ Ροχίντας ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ προς το τέλος της πρώτης περιόδου ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στη δεύτερη ο Χαρντίκ Σινχ. Νωρίτερα στην ημέρα και στο ίδιο γήπεδο η Αγγλία πήρε άνετα τη νίκη με 5-0 απέναντι στην Ουαλία η οποία έκανε ντεμπούτο σε τελική φάση.

 Ημιφιναλίστ στις προηγούμενες τρεις διοργανώσεις, η Αγγλία άνοιξε το σκορ με τον Νίκολας Παρκ μετά από μόλις 20 δευτερόλεπτα ενώ ο Λίαμ Άνσελ από πέναλτι κόρνερ έκανε το 2-0 και λίγο πριν το ημίχρονο σκόραρε ξανά. Ο Φιλ Ρόπερ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0 για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα 3 λεπτά πριν τη λήξη ο Νικ Μπάντουρακ.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα