fbpx

Hero Cup: Η ηπειρωτική Ευρώπη νίκησε τα βρετανικά νησιά (vid)

Hero Cup: Η ηπειρωτική Ευρώπη νίκησε τα βρετανικά νησιά (vid)

Με πρωταγωνιστή τον αρχηγό Φραντσέσκο Μολινάρι η ηπειρωτική Ευρώπη νίκησε 14,5-10,5 την ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας και Ιρλανδίας κατακτώντας το Hero Cup.

Το τουρνουά έδωσε την ευκαιρία στον αρχηγό της ευρωπαϊκής ομάδας στο Ryder Cup, τον Λουκ Ντόναλντ, να ρίξει μία καλή ματιά στους παίκτες που μπορεί να απαρτίζουν την ομάδα του για την αναμέτρηση με εκείνη των Ηνωμένων Πολιτειών στη Ρώμη μέσα στη χρονιά με τον Μολινάρι και τους παίκτες του να επικρατούν εκείνων που είχαν για αρχηγό τον Τόμι Φλίτγουντ.

 Η ομάδα της ηπειρωτικής Ευρώπης ήταν μπροστά στο σκορ και τις τρεις ημέρες της διοργάνωσης αν και εκείνη της Μεγάλης Βρετανίας και Ιρλανδίας απείλησε να κάνει την ανατροπή στο τέλος. «Είναι υπέροχο. Τώρα μπορώ να χαλαρώσω. Οι τελευταίες ώρες ήταν πιεστικές από την στιγμή που τελείωσα το παιχνίδι μου», είπε ο Μολινάρι. «Ήταν σπουδαία όλη την εβδομάδα και χαίρομαι πολύ για τους παίκτες μου», πρόσθεσε ο Ιταλός που για πολλούς θεωρείται ένας μελλοντικός αρχηγός για την ευρωπαϊκή ομάδα του Ryder Cup.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα