fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο: Στα προημιτελικά η Ολλανδία

Παγκόσμιο Κύπελλο: Στα προημιτελικά η Ολλανδία

Η Ολλανδία έγινε η πρώτη χώρα που εξασφάλισε την παρουσία της στα προημιτελικά του παγκοσμίου κυπέλλου που διεξάγεται στην Ινδία καθώς συνέτριψε 4-0 τη Νέα Ζηλανδία.

 Ο Τιερί Μπρίνκμαν πέτυχε 2 γκολ σε 13 λεπτά δίνοντας στην ομάδα του το προβάδισμα ενώ ο Κουν Μπάιεν πρόσθεσε και τρίτο σε διάστημα 20 λεπτών. Η Νέα Ζηλανδία δεν μπόρεσε να απαντήσει με τους Ολλανδούς να σημειώνουν και τέταρτο γκολ 5 λεπτά πριν το τέλος με τον Τιπ Χεντεμάκερς και να εξασφαλίζουν την πρόκριση καθώς η Μαλαισία επιβλήθηκε 3-2 της Χιλής.

 Ο Χουάν Αμορόζο έδωσε προβάδισμα στους νοτιοαμερικανούς μετά από 20 λεπτά αλλά ο Ραζί Ραμ ισοφάρισε 6 λεπτά μετά. Ο Μάρτιν Ροντρίγκεζ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους Χιλιανούς λίγο πριν το ημίχρονο ωστόσο στο τελευταίο 30λεπτό ο Αστάν Χαμσανί ισοφάρισε και ο Νορσιαφίγκ Σουμάντρι πέτυχε το νικητήριο τέρμα.

 Στον πρώτο όμιλο Αυστραλία και Αργεντινή ήρθαν ισόπαλες με 3-3. Ο Τζέρεμι Χέιγουορντ άνοιξε το σκορ μετά από 10 λεπτά με τον Τόμας Ντομένε να ισοφαρίζει στην αρχή της δεύτερης περιόδου. Ο Ντάνιελ Μπιλ έβαλε την Αυστραλία ξανά μπροστά πριν το ημίχρονο ωστόσο ο Μάικο Καζέλα ισοφάρισε. Ο Μάρτιν Φερέιρο έβαλε την Αργεντινή μπροστά στο σκορ για πρώτη φορά με τον Μπλέικ Γκόβερς να απαντά 2 λεπτά πριν τη λήξη.

 Με 2 γκολ του Βικτόρ Σαρλέ η Γαλλία πήρε τη νίκη με 2-1 απέναντι στη Νότια Αφρική και παραμένει σε τροχιά πρόκρισης στα προημιτελικά. Ο Σαρλέ άνοιξε το σκορ στο 8ο λεπτό με τον Κόνοτ Μποσάμπ να ισοφαρίζει προτού ολοκληρωθεί η πρώτη περίοδος ενώ ο Σαρλέ χτύπησε ξανά στα 3 λεπτά πριν το τέλος.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα