fbpx

World 3 Cushion Grand Prix 2023: Ηττήθηκε στην 8αδα η ομάδα του Νίκου Πολυχρονόπουλου – Συνεχίζει στα ατομικά (pics)

World 3 Cushion Grand Prix 2023: Ηττήθηκε στην 8αδα η ομάδα του Νίκου Πολυχρονόπουλου – Συνεχίζει στα ατομικά (pics)

Στην τελική 8αδα ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ομάδα του Νίκου Πολυχρονόπουλου στο World 3 Cushion Grand Prix 2023 της Κορέας.

Μετά από 3 νίκες, η ομάδα του Έλληνα παίκτη του μπιλιάρδου ηττήθηκε από αυτή του Μερξ με 120-116, με τον Πολυχρονόπουλο να μετρά σ’ αυτή τη φάση 3 ήττες, από τους Μερξ, Τραν και Σάντσεζ, αλλά και μία νίκη επί του Σιντχόμ, έχοντας γενικό μέσο όρο 1.753.

Την πρώτη θέση κατέκτησε η ομάδα του Τόρμπιον Μπλομντάλ, τη δεύτερη θέση η ομάδα του Μερξ, και τις δύο τρίτες θέσεις κατέκτησαν οι ομάδες των Κιμ και Σιντχόμ.

Θυμίζουμε, ότι στην προηγούμενη φάση η ομάδα του Νίκου κατέκτησε τη 2η θέση με 3 νίκες και γενικό μέσο όρο 1,481 γενικό, ενώ απέναντι στον Σαμέχ Σιντχόμ ο 44χρονος Έλληνας πραγματοποίησε μία από τις πιο θεαματικές εμφανίσεις της καριέρας του, έχοντας απολογισμό 4,000 μέσο όρο, με 44 καραμπόλες.

Από αύριο Δευτέρα (23/01) ο Πολυχρονόπουλος θα συμμετέχει στα ατομικά της διοργάνωσης, τα οποία θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 01/02, και θα αντιμετωπίσει τον Κορεάτη Τζέι Χι Λι, στις 08:30 το πρωί.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα