fbpx

NFL: Ολοκληρώθηκε το Divisional Round με πρόκριση των Μπένγκαλς και 49ερς

NFL: Ολοκληρώθηκε το Divisional Round με πρόκριση των Μπένγκαλς και 49ερς

Αφού οι Κάνσας Σίτι Τσιφς και οι Φιλαδέλφεια Ιγκλς νίκησαν τους Τζάκσονβιλ Τζάγκουαρς και τους Νιού Γιορκ Τζάιαντς αντίστοιχα, όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στις υπόλοιπες αναμετρήσεις του Divisional Round την Κυριακή, με τους Μπάφαλο Μπιλς να αντιμετωπίζουν τους Σινσινάτι Μπένγκαλς και τους Σαν Φρανσίσκο 49ερς να φιλοξενούν τους Ντάλας Καουμπόις.

Οι Μπιλς έπεσαν με 27-10 από τους Μπένγκαλς και οι 49ερς νίκησαν τους Καουμπόις με 19-12.

Οι Μπένγκαλς μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι. Δύο πάσες touchdown του Τζο Μπάροου έδωσαν στο Σινσινάτι ένα πρώιμο προβάδισμα 14-0 και οι Μπένγκαλς πήγαν με 17-7 στο ημίχρονο.

Οι Μπένγκαλς διατήρησαν ένα άνετο προβάδισμα, προηγούμενοι με 14 πόντους στην τέταρτη περίοδο, ενώ η άμυνα του Σινσινάτι έπνιξε την επίθεση του Μπάφαλο σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Η επίθεση των Μπιλς δεν μπόρεσε ποτέ να πάρει ώθηση και κατάφερε να φτάσει στην τελική ζώνη μόνο μία φορά στο παιχνίδι.

Το Σινσινάτι προκρίνεται τώρα για να αντιμετωπίσει τους Κάνσας Σίτι Τσιφς στον αγώνα του πρωταθλήματος AFC. Οι Τσιφς θα φιλοξενήσουν τους Μπένγκαλς στο Arrowhead Stadium την επόμενη Κυριακή (29/1) με το εναρκτήριο λάκτισμα να είναι προγραμματισμένο για τις 6:30 μ.μ.

Από την άλλη, οι 49ερς νίκησαν τους Ντάλας Καουμπόις με 19-12 και προκρίθηκαν στο δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος NFC την Κυριακή (29/1).

Η άμυνα του Σαν Φρανσίσκο μπήκε δυναμικά, αποκλείοντας την άπιαστη επίθεση των Καουμπόις. Ο quarterback των Ντάλας Ντακ Πρέσκοτ, δυσκολεύτηκε απέναντι στη μονάδα, ρίχνοντας 206 γιάρδες, ένα touchdown και δύο interceptions. Ένα από τα φωτεινά σημεία του Ντάλας στην επίθεση ήταν ο wide receiver CeeDee Lamb, ο οποίος τελείωσε με 117 γιάρδες υποδοχή.

Οι 49ερς θα πάνε τώρα στη Φιλαδέλφεια για να παίξουν με τους Ιγκλς στον αγώνα πρωταθλήματος NFC και θα έχουν την ευκαιρία να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στο Super Bowl για δεύτερη φορά μετά το 2019. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την επόμενη Κυριακή (29/1) στις 3 μ.μ. ώρα Ελλάδας.

Το Super Bowl LVII έχει προγραμματιστεί για τις 12 Φεβρουαρίου στο State Farm Stadium στο Γκλέντεϊλ της Αριζόνα.

Πανόραμα Divisional Round NFL:

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023:
Τζάκσονβιλ Τζάγκουαρς-Κάνσας Σίτι Τσιφς 20-27

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023:
Νιού Γιορκ Τζάιαντς-Φιλαδέλφεια Ιγκλς 7-38
Σινσινάτι Μπένγκαλς-Μπάφαλο Μπιλς 27-10

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023:
Ντάλας Καουμπόις-Σαν Φρανσίσκο 49ερς 12-19

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα