fbpx

Ανακοίνωσε ημερομηνία επιστροφής η Λιν Γκραντ

Ανακοίνωσε ημερομηνία επιστροφής η Λιν Γκραντ

Ένα από τα νέα αστέρια στο χώρο του γυναικείου γκολφ, η Λιν Γκραντ, επιβεβαίωσε το πότε θα επιστρέψει στη δράση μετά την εξαιρετική χρονιά που είχε. Νούμερο 1 στην κατάταξη του LET, έγραψε ιστορία την περασμένη σεζόν ούσα η πρώτη γυναίκα που πήρε τίτλο στο DP World Tour, στην Σουηδία, με την ίδια να αποκαλύπτει τα πλάνα της για το 2023. «Θα αρχίσω την σεζόν μου στο LET του Μαρόκου», αποκάλυψε η Σουηδή. «Θα αγωνιστώ τόσο στην Ταϊλάνδη όσο και στην Σιγκαπούρη για το LPGA».

 Οι θεατές θα μπορούν να την απολαύσουν να παίρνει μέρος στο Lalla Meryem Cup του Μαρόκου το διάστημα 9-11 Φεβρουαρίου προτού αγωνιστεί στο LPGA σε Ταϊλάνδη (23-26 Φεβρουαρίου) και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα HSBC στην Σιγκαπούρη (2-5 Μαρτίου).

 Πολλοί είχαν την ελπίδα να τη δουν σε περισσότερα τουρνουά ωστόσο καθώς παραμένει ανεμβολίαστη δεν έχει το δικαίωμα να ταξιδέψει και να πάρει μέρος σε τουρνουά στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν μπόρεσε να πάρει μέρος στο τουρνουά που έκλεισε την περασμένη σεζόν, στο CME Group Tour Championship.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα