fbpx

World 3 Cushion Grand Prix 2023: Προκρίθηκε ως 3ος ο Νίκος Πολυχρονόπουλος – Αύριο η πρεμιέρα του στη Β’ φάση (pics)

World 3 Cushion Grand Prix 2023: Προκρίθηκε ως 3ος ο Νίκος Πολυχρονόπουλος – Αύριο η πρεμιέρα του στη Β’ φάση (pics)

Την πρόκριση από την Α’ φάση των ομίλων του World 3 Cushion Grand Prix 2023 πήρε ο Νίκος Πολυχρονόπουλος, ως 3ος ανάμεσα σε 7 παίκτες, και αύριο Κυριακή (29/01) θα κάνει την πρεμιέρα του στη Β’ φάση της διοργάνωσης.

Ο 44χρονος Έλληνας παίκτης του μπιλιάρδου είχε συγκομιδή 3 νίκες, μία ισοπαλία και 2 ήττες στον όμιλο του, και πέρασε στον επόμενο γύρο ως ένας από τους 4 καλύτερους “3ους” των ομίλων, και αύριο (08:30 ώρα Ελλάδος) θα αντιμετωπίσει τον Κορεάτη Σι Γιου Παρκ, με στόχο φυσικά τη νίκη.

Στη Β’ φάση, όπως και στην προγενέστερη, προκρίνονται οι δύο πρώτοι των ομίλων, αλλά και οι 4 καλύτεροι “3οι”, ενώ συνολικά έχουν διαμορφωθεί 6 όμιλοι από 30 παίκτες που συμμετέχουν.

Τον αγώνα του Νίκου Πολυχρονόπουλου μπορείτε να τον παρακολουθήσετε ζωντανά από αυτό το link: https://www.youtube.com/watch?v=xbHIiEdbeeY, ενώ μία μέρα αργότερα (Δευτέρα 30/01) θα κοντραριστεί με τον Ντάνιελ Σάντσεζ, και τον αγώνα μπορείτε να τον δείτε από εδώ, στις 10:00 το πρωί:  https://www.youtube.com/watch?v=q5ZrYXfoCmI.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα