fbpx

NFL, Τσίφς-Ίγκλς: Οι λόγοι που το φετινό Super Bowl αναμένεται συναρπαστικό

NFL, Τσίφς-Ίγκλς: Οι λόγοι που το φετινό Super Bowl αναμένεται συναρπαστικό

Ο μεγάλος τελικός που όλοι περιμένουν με ανυπομονησία, απέχει μόλις δύο ημέρες (13/2, 01:30) με το φετινό Super Bowl, μεταξύ των Κάνσας Σίτι Τσίφς και Φιλαδέλφεια Ίγκλς να συγκεντρώνει τα βλέμματα για πολλούς λόγους.

Ο Άντι Ριντ προπονεί ενάντια στην πρώην ομάδα του. Είναι το πρώτο Super Bowl στο οποίο συμμετέχουν δύο μαύροι quarterbacks, οι οποίοι είναι και οι δύο πρώτοι σε ψήφους MVP. Η πρώτη αναμέτρηση αδελφού εναντίον αδελφού στην ιστορία του παιχνιδιού, με τον Τζέισον Κέλτσε στους Ιγκλς και τον Τράβις Κέλτσε στους Τσίφς. Η ομάδα με τα λιγότερα ερωτήματα απέναντι στον καλύτερο quarterback του πλανήτη. Οι δύο κορυφαίες ομάδες στο NFL με τις περισσότερες επιθέσεις φέτος, που θα αναμετρηθούν μεταξύ τους. Ένα σχεδόν ισόπαλο παιχνίδι με αστέρια και στις δύο πλευρές της μπάλας.

Οι Ιγκλς θα διεκδικήσουν τον δεύτερο τίτλο τους στο Super Bowl, όταν θα συναντήσουν τους Τσιφς, που αναζητούν τον τρίτο τους τίτλο, την Κυριακή στο State Farm Stadium στο Glendale της Αριζόνα. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι αυτό δεν θα είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι.

Μάλιστα, ο δικός μας Γιώργος Καρλαύτης θα είναι στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός των ΗΠΑ με τους Τσιφς, μόλις στη rookie χρονιά του, μιας και πριν λίγους μήνες επιλέχθηκε στον πρώτο γύρο του draft από την ομάδα του.

Φυσικά, όλοι περιμένουν το πασίγνωστο σόου στο ημίχρονο, όπου επικεφαλής θα είναι η Rihanna, στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά από πέντε χρόνια.

Super Bowl:

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023:
01:30 | Κάνσας Σίτι Τσίφς-Φιλαδέλφεια Ίγκλς

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα