fbpx

Genesis Invitational: Απολογήθηκε για το…ταμπόν ο Τάιγκερ Γουντς (vid)

Genesis Invitational: Απολογήθηκε για το…ταμπόν ο Τάιγκερ Γουντς (vid)

Ο Τάιγκερ Γουντς ζήτησε συγγνώμη για την κίνηση να δώσει στον Τζάστιν Τόμας ένα ταμπόν στον πρώτο γύρο του Genesis Invitational.

 Το περιστατικό σημειώθηκε όταν στην 9η τρύπα ο Γουντς προσπάθησε διακριτικά να δώσει το συγκεκριμένο αντικείμενο στον παίκτη με τον οποίο έπαιζαν μαζί. Οι δύο τους άρχισαν να γελούν προτού ο Τόμας ρίξει το ταμπόν στο έδαφος. Ο Γουντς ρωτήθηκε για την σκέψη που είχε πίσω από αυτή την κίνηση στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε.

 «Ναι, υποτίθεται ήταν ένα αστείο, ένα παιχνίδι», είπε. «Προφανώς όμως εξελίχθηκε διαφορετικά. Είμαστε φίλοι που πειραζόμαστε και αν πείραξα κάποιον με οποιοδήποτε τρόπο, λυπάμαι. Δεν είχα αυτή την πρόθεση. Κάνουμε φάρσες ο ένας στον άλλο διαρκώς και μπορεί να φάνηκε διαφορετικό αλλά μεταξύ μας είναι έτσι».

 Στο δεύτερο γύρο ο Αμερικανός, κάτοχος 15 μέιτζορ τίτλων, είχε 74 χτυπήματα με αποτέλεσμα να υποχωρήσει στην κατάταξη ωστόσο το παιχνίδι δεν ολοκληρώθηκε εξαιτίας σκότους και ο ίδιος αναμένεται να περάσει το όριο πρόκρισης για το διήμερο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα