fbpx

The Open: Παίρνουν μέρος οι παίκτες του LIV Golf

The Open: Παίρνουν μέρος οι παίκτες του LIV Golf

O Αυστραλός Κάμερον Σμιθ θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Open καθώς οι διοργανωτές έκαναν δεκτούς τους παίκτες του LIV Golf.

 Το τουρνουά θα διεξαχθεί από τις 20 έως τις 23 Ιουλίου στο Royal Liverpool Golf Course και είναι το τρίτο μέιτζορ που αποφασίζει να κάνει δεκτούς τους παίκτες που αγωνίζονται στη διοργάνωση που στηρίζεται από fund της Σαουδικής Αραβίας μετά το US Open και το Masters.

 «Δεν απαγορεύουμε κανέναν», είπε ο CEO της Royal and Ancient Golf Club, Μάρτιν Σλάμπερς. «Δεν πρόκειται να προδώσουμε 150 χρόνια ιστορία και να μην έχουμε ανοικτό το Open. Το όνομά του τα λέει όλα. Πρέπει να μείνουμε μακριά από διαφωνίες και διχασμούς ώστε να έχουμε τους καλύτερους παίκτες του κόσμου».

 Με την παραπάνω απόφαση ο Σμιθ θα έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί με τον Αυστραλό να γίνεται ο πρώτος από τη χώρα του μετά από σχεδόν 30 χρόνια που πήρε τον τίτλο. Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν και ο Αμερικανός Φιλ Μίκελσον, ο Νοτιοαφρικανός Λούις Ουστχάουζεν και ο Σουηδός Χένρικ Στένσον ως πρώην κάτοχοι του τίτλου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα