fbpx

Η επιχείρηση NJ Group είναι εισαγωγική εμπορική επιχείρηση

Η επιχείρηση NJ Group είναι εισαγωγική εμπορική επιχείρηση

 Η επιχείρηση NJ Group είναι εισαγωγική εμπορική επιχείρηση και αποτελεί αποκλειστικό αντιπρόσωπο πολλών brand names όπως GOBO Kayaks, FORCE Kayaks, FORCE Evo και FORCE Max Frost ψυγείων πολυαιθυλενίου, FORCE Ηλεκτρικές Μηχανές Θαλάσσης,  VANTAGGIO φουσκωτά σκάφη, VICTORY σωσίβια γιλέκα, FORCE & GUETIO SUP κτλ.  Τα brand names GOBO, FORCE, VANTAGGIO, MAXFROST καθώς και οι λέξεις καγιάκ, φουσκωτό σκάφος, SUP, ψυγεία έγιναν συνώνυμα με τις έννοιες αξιοπιστία, στιβαρότητα, αναγνωρησιμότητα, ασφάλεια, ποιότητα και επιτυχία. 

Η πολυετής μας εμπειρία σε συνδυασμό με το πάθος μας για την θάλασσα, μας οδήγησε να αναζητήσουμε προϊόντα με άριστη τιμή αλλά και άριστη ποιότητα.

 Στόχος μας είναι η διάθεση προϊόντων με υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας και ποιότητας σε συνδυασμό την καλύτερη τιμή της αγοράς.

Συνεργαζόμενοι με μεγάλες εταιρείες και αντιπροσωπείες, επιλέγουμε να εισάγουμε προϊοντα θαλάσσης κορυφαίας ποιότητας που να ικανοποιούν ανάγκες αθλητικών συλλόγων, εμπόρων, ιδιωτών κλπ. σε πολύ προσιτές τιμές.

 Τα προϊόντα μας είναι έτσι σχεδιασμένα και επιλεγμένα ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του καταναλωτή, αλλά και τις ιδιαιτερότητες της ελληνικής υπαίθρου και του μεσογειακού κλίματος. Τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα στον καταναλωτή μέσω ενός μεγάλου δικτύου συνεργατών, με εξειδικευμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα