fbpx

European League: O ΓΣ Βύρων έλαμψε στη Μάλαγα

European League: O ΓΣ Βύρων έλαμψε στη Μάλαγα

Στη Μάλαγα της Ισπανίας ταξίδεψε ο πρωταθλητής Ελλάδος ΓΣ ΒΥΡΩΝ προκειμένου να συμμετάσχει στο Κύπελλο Πρωταθλητριών ομάδων της Ευρώπης “European Cricket League” με τη συμμετοχή 30 ομάδων.

Ο Βύρωνας μετείχε στον Α’ Όμιλό μαζί με τις πρωταθλήτριες ομάδες της Αγγλίας, Γερμανίας, Γκερνσεϊ και Εσθονίας. Η ελληνική ομάδα αφού πέτυχε τρείς νίκες σε τέσσερις αγώνες κατάφερε να ολοκληρώσει την Α’ φάση ισοβαθμώντας στη πρώτη θέση με την πρωταθλήτρια Γερμανίας Darmstadt C.C. και οι δύο τους μαζί με τις πρωταθλήτριες ομάδες Αγγλίας Hornchurch και Guernsey Independents C.C. πήραν τη πρόκριση για τα play off όπου θα αναδεικνυόταν και η πρώτη ομάδα του ομίλου.

Ύστερα από εξαιρετική εμφάνιση η κερκυραϊκή ομάδα κατάφερε να κερδίσει τη Πρωταθλήτρια Γερμανίας με σκορ 119-115 και προκρίθηκε στο τελικό περιμένοντας να δει ποιος θα είναι ο αντίπαλός της που θα αναδεικνύονταν από την αναμέτρηση ανάμεσα στις ομάδες Darmstadt C.C. και Hornchurch.

Στον τελικό προκρίθηκε η πρωταθλήτρια Αγγλίας Hornchurch C.C. όπου αντιμετώπισε το Βύρωνα και ύστερα από ένα εξαιρετικό αγώνα όπου όλοι έμειναν καθηλωμένοι στις οθόνες τους έως και τη τελευταία μπαλιά η κερκυραϊκή ομάδα δυστυχώς δεν κατάφερε να κερδίσει τους Άγγλους, αλλα κέρδισε τις καρδιές μικρών και μεγάλων που παρακολούθησαν όλη τη πορεία της στο Κύπελλο Πρωταθλητριών ομάδων της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα