fbpx

Παγκόσμιο 6 Red: Εμφατική αρχή από τον Τζαντ Τραμπ (vids)

Παγκόσμιο 6 Red: Εμφατική αρχή από τον Τζαντ Τραμπ (vids)

Ο πρωταθλητής του Μάστερς, Τζαντ Τραμπ, πήρε τη νίκη με 5-0 απέναντι στον Ρίκι Γουόλντεν για το παγκόσμιο πρωτάθλημα 6 Red στην Ταϊλάνδη.

 Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2019 διεκδικεί το έπαθλο των 100.000 λιρών που απονέμεται στο νικητή καθώς είναι πρωτοπόρος στον 4ο όμιλο με τον Κινέζο Μα Χαϊλόνγκ να νικά 5-3 τον ντόπιο Κριτσανούτ Λερτασαταγιόρν στο άλλο ματς.

 Ο Ιρανός πρώην πρωταθλητής του Shoot Out, ο Χοσεϊν Βαφέι, άρχισε δυνατά νικώντας 5-1 τον φιναλίστ του 2019, τον Τζον Χίγκινς, όντας πρωτοπόρος στο Γ’ όμιλο καθώς νίκησε πριν με 5-2 τον Ποραμίν Νταντζιρακούλ.

 Ο κάτοχος του τίτλου, ο Στίβεν Μαγκουάιρ, νικητής με 8-6 απέναντι στον επίσης Σκωτσέζο Χίγκινς πριν 4 χρόνια, είναι εκτός τουρνουά μετά την ήττα με 5-2 από τον Ντινγκ Τζουνχούι στον Α’ όμιλο ενώ ακολούθησε η ήττα με το ίδιο σκορ από τον Ζανγκ Άντα.

 Τζουνχούι και Άντα νίκησαν με 5-2 την πρώην παγκόσμια πρωταθλήτρια στις γυναίκες, τη Μινκ Νουτσαρούτ. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Ρόνι Ο’Σάλιβαν αρχίζει αύριο τις υποχρεώσεις του απέναντι στον Τζίμι Ρόμπερτσον για τον 8ο όμιλο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα