fbpx

Παγκόσμιο: Τρίτη ισοπαλία για την Εθνική και πρόκριση στους “8” (pic)

Παγκόσμιο: Τρίτη ισοπαλία για την Εθνική και πρόκριση στους “8” (pic)

Την πρόκριση για την τελική 8αδα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Εθνικών ομάδων πήρε η Ελλάδα, αποσπώντας την τρίτη διαδοχική της ισοπαλία στον όμιλο, με αντίπαλό της αυτή τη φορά την Αμερική.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έφερε μία νίκη με τον Νίκο Πολυχρονόπουλο, και μία ήττα από τον Κωνσταντίνο Αντωνάτο, που ακόμα δεν έχει βρει το δρόμο προς την επικράτηση.

Ο 44χρονος Έλληνας παίκτης του μπιλιάρδου επικράτησε του Πατίνο με 40-25 και σφράγισε την πρόκριση παρά την ήττα του Αντωνάτου από τον Βιγιέγκας επίσης με 40-25.

Το Ελληνικό δίδυμο, που έχει την έντονη υποστήριξη της ελληνικής κοινότητας του Φίρζεν, θα αγωνιστεί στις 18:00 το απόγευμα (Σάββατο 11/03) στην προημιτελική φάση, με αντίπαλο και πάλι την παγκόσμια πρωταθλήτρια Τουρκία.

Οι ημιτελικοί και ο τελικός της διοργάνωσης θα διεξαχθούν αύριο (Κυριακή 12/03). Επίσης, αξίζει να υπενθυμίσουμε πως σ’ αυτή τη φάση της διοργάνωσης, σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος πάμε στην διαδικασία του scotch double. Οι 4 παίκτες σε ένα μπιλιάρδο με τον αγώνα να κρίνεται στις 15 καραμπόλες.

Αναλυτικά αποτελέσματα και σύνδεσμοι για τη ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση των αγώνων υπάρχουν στην ιστοσελίδα http://umb.cuesco.net/competition/info?idx=153

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα