fbpx

WST Classic: Αρχή με δύο centuries από τον Νιλ Ρόμπερτσον (vid)

WST Classic: Αρχή με δύο centuries από τον Νιλ Ρόμπερτσον (vid)

Νικηφόρα αρχή στο WST Classic του Λέστερ έκανε ο Νιλ Ρόμπερτσον νικώντας 4-2 τον Λουκ Σίμοντς με δύο century breaks.

 Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2010 είχε 100, 99, 71 και 103 πόντους επικρατώντας του αντιπάλου του και στο γύρο των 64 θα αντιμετωπίσει τον Όλιβερ Λάινς. Ο Αυστραλός χρειάζεται την κατάκτηση του τίτλου για να έχει την ευκαιρία να προκριθεί και να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Tour Championship στο Xαλ στο τέλος του μήνα, ένα τουρνουά που έχει πάρει 2 φορές τον τίτλο τα προηγούμενα δύο χρόνια.

https://www.youtube.com/watch?v=NK2uabXWNd8&ab_channel=SnookerEmpire

Ζωντανές τις ελπίδες συμμετοχής του στο Tour Championship διατήρησε και ο Τζακ Λιζάουκι που χρειάστηκε να πιέσει στο όριο για να νικήσει 4-3 τον Λούις Χίθκοτ. Αντίπαλός του στον επόμενο γύρο θα είναι ο Σι Τζιαχούι που νίκησε 4-2 τον Ντόμινικ Ντέιλ.

 Αυτός που έχει εξασφαλισμένη τη θέση στο Χαλ είναι ο Βορειοϊρλανδός Μαρκ Άλεν μετά την κατάκτηση του τίτλου στο όπεν Βόρειας Ιρλανδίας, το UK Championship και το World Grand Prix. O Άλεν πήρε τη νίκη με 4-0 απέναντι στον Ίαν Μπερνς ενώ ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2015, ο Στούαρτ Μπίγκαμ επικράτησε με το ίδιο σκορ της πρώην παγκόσμιας πρωταθλήτριας στις γυναίκες, της Ενγκ Ον Γι. Ο Μπίγκαμ δεν μπορεί να εξασφαλίσει την πρόκριση στο Tour Championship αλλά θέλει να βρει τη φόρμα του ενόψει του 47ου παγκοσμίου πρωταθλήματος τον επόμενο μήνα. Επόμενος αντίπαλός του θα είναι ο Μάθιου Στίβενς ο οποίος επιβλήθηκε του Βίκτορ Σάρκις.

 Στα ημιτελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2020 ο Σκωτσέζος Άντονι ΜακΓκιλ, είχε το υψηλότερο μπρέικ της ημέρας με 135 πόντους νικώντας 4-0 τον Πενγκ Γισόνγκ ενώ ο Νοπόν Σαενγκχάμ επιβλήθηκε 4-3 του Ίαν Μπερνς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα