fbpx

WST Classic: Μπήκε «ζεστός» ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν (vid)

WST Classic: Μπήκε «ζεστός» ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν (vid)

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Ρόνι Ο’Σάλιβαν νίκησε 4-2 με δύο centuries τον Αιγύπτιο Μοχάμεντ Ιμπραχίμ για το WST Classic στο Λέστερ.

Ο νούμερο 1 στην παγκόσμια κατάταξη χρειάζεται την κατάκτηση του τίτλου στο τουρνουά που δίνει 80.000 λίρες στο νικητή για να κρατήσει ζωντανές τις όποιες ελπίδες πρόκρισης στο Tour Championship του Χαλ στα τέλη του μήνα. Ο Rocket είχε μπρέικ των 53 και 137 πόντων, το υψηλότερο του τουρνουά έως τώρα ενώ με άλλα δύο στους 70 και 104 θα αναμετρηθεί στο γύρο των 64 με τον Ντέιβιντ Γκρέις που νίκησε 4-1 τον Ράιαν Τόμερσον.

 Σε άλλα ματς, ο πρωταθλητής του Μάστερς, ο Τζαντ Τραμπ, έχασε το πρώτο φρέιμ από τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή Seniors, Ντέιβιντ Λίλι, προτού πάρει τα επόμενα 4. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2019 έφτασε τα 900 centuries και μπροστά του στην σχετική λίστα βρίσκονται μόνο οι Ρόνι Ο’Σάλιβαν (1.198) και Τζον Χίγκινς (928).

 Ο Τζίμι Γουάιτ συνεχίζει να εντυπωσιάζει καθώς αν και βρέθηκε πίσω με 2-0 από τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2006, τον Γκρέιμ Ντοτ, έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη με 4-2. Αντίπαλός του στον επόμενο γύρο θα είναι ο Τζο Πέρι. Παρών στο γύρο των 64 θα είναι και ο Μαρκ Γουίλιαμς με τον τρεις φορές νικητή στο Crucible να πιέζεται στο όριο από τον Νο. 104 κόσμου Σον Ο’Σάλιβαν αλλά ο Ουαλός θα αντιμετωπίσει στην συνέχεια τον συμπατριώτη του, Τζάκσον Πέιτζ, ο οποίος επιβλήθηκε 4-3 του Άντον Καζάκοφ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα