fbpx

WST Classic: Αποσύρθηκε εξαιτίας τραυματισμού ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν

WST Classic: Αποσύρθηκε εξαιτίας τραυματισμού ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν

Ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν θα απουσιάσει από το Tour Championship αργότερα αυτό το μήνα καθώς αποσύρθηκε από το WST Classic με πρόβλημα στον αγκώνα.

 Εκτός Tour Championship θα είναι και ο Νιλ Ρόμπερτσον με τον Μαρκ Γουίλιαμς, οι οποίοι αποκλείστηκαν στο γύρο των 64 ωστόσο ο Τζίμι Γουάιτ επιβλήθηκε 4-3 του Τζο Πέρι και συνεχίζει την πορεία του. Ο Ρόμπερτσον δεν θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο του μετά την ήττα με 4-3 από τον νούμερο 65 κόσμου, τον Όλιβερ Λάινς, με τον φιναλίστ του Μάστερς, τον Γουίλιαμς, να χάνει λίγο αργότερα με το ίδιο σκορ από τον Ουαλό συμπατριώτη του Τζάκσον Πέιτζ.

 Επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και κάτοχος του τίτλου ο Ο’Σάλιβαν θα έπρεπε να αντιμετωπίσει τον νούμερο 69 κόσμου Ντέιβιντ Γκρέις στο Λέστερ ωστόσο αποσύρθηκε με τον αντίπαλό του να παίρνει την πρόκριση άνευ αγώνα στο γύρο των 32. Ο Rocket χρειαζόταν την κατάκτηση του τίτλου και έναν συνδυασμό αποτελεσμάτων για να πάρει την πρόκριση για το τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Χαλ από τις 27 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα