fbpx

Σον Μέρφι: «Κάνει λάθος ο Ο’Σάλιβαν»

Σον Μέρφι: «Κάνει λάθος ο Ο’Σάλιβαν»

Ο Σον Μέρφι απάντησε στα επικριτικά σχόλια του Ρόνι Ο’Σάλιβαν με τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή να έχει δηλώσει ότι το σνούκερ είναι στη χειρότερη θέση του.

 Ο Ο’Σάλιβαν τάραξε τα νερά για άλλη μία φορά λέγοντας στο πλαίσιο του WST Classic στο Λέστερ ότι το παιχνίδι βρίσκεται στην χειρότερή του κατάσταση με τη ματαίωση του τουρκικού Μάστερς να είναι η αφορμή κι όχι η αιτία.

 «Δεν ξέρω από που έρχονται αυτά τα σχόλιά του. Δεν ήταν στην συνάντηση με την WST την περασμένη εβδομάδα, ούτε κι άλλοι παίκτες που εκφράζονται με τον ίδιο τρόπο όπως ο Στίβεν Μαγκουάιρ και ο Άλι Κάρτερ που ήταν επίσης απόντες. Αν δεν δίνουν το παρόν τότε κανείς δεν μπορεί να τους πάρει στα σοβαρά. Πολλές είναι οι κριτικές αλλά λιγοστές οι λύσεις, Καλό είναι να κρίνεις από μακριά αλλά ας ακούσουμε τους παίκτες που εμπλέκονται».

 Στην συνέχεια ο Σον Μέρφι είχε και κάποιες συμβουλές να δώσει βλέποντας τη μεγάλη εικόνα: «Ας βοηθήσουν όλοι να γίνει το παιχνίδι καλύτερο. Ο Ρόνι κουβάλησε μεγάλο βάρος στους ώμους του για 20-30 χρόνια και είναι το μεγαλύτερο αστέρι που είχαμε ποτέ, καμία αμφιβολία. Το σνούκερ όμως ήταν εδώ πριν από εκείνον και θα είναι εδώ για καιρό μετά από εκείνον. Έλεγαν για τον Άλεξ Χίγκινς ότι το παιχνίδι δεν θα άντεχε μετά την αποχώρησή του. Έκαναν λάθος. Αν ο Ρόνι έχει το κίνητρο να ασχοληθεί θα έδινε μεγάλη αξία αλλά δεν έχω ιδέα ποιος μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα