fbpx

Παγκόσμιο – Crucible: Επιβεβαιώθηκε το Top 16

Παγκόσμιο – Crucible: Επιβεβαιώθηκε το Top 16

Οι πρώτοι 16 για το παγκόσμιο πρωτάθλημα είναι πλέον γνωστοί μετά την ήττα του Ράιαν Ντέι με 10-7 από τον Μαρκ Σέλμπι στο Tour Championship.

 Ο Ντέι αγωνιζόταν απέναντι στον Ντινγκ Τζουνχούι και τον Γκάρι Γουίλσον μπαίνοντας στη δράση αυτή την εβδομάδα πριν το Crucible για μία θέση στο ταμπλό του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Ο ίδιος έπρεπε να νικήσει τον Σέλμπι για να πάρει αυτόματα μία θέση από την στιγμή που ο Ντινγκ είχε νικήσει νωρίτερα στην εβδομάδα τον Μαρκ Άλεν.

 Ως κάτοχος του τίτλου, ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν έχει εξασφαλισμένη την πρώτη θέση και θα παίξει στις 12:00 και 21:00 ώρα Ελλάδος την πρώτη ημέρα του τουρνουά στις 15 Απριλίου. Ο ίδιος μπορεί να χάσει την πρώτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη αν ο Σέλμπι νικήσει τον Σον Μέρφι στο δεύτερο χρονικά ημιτελικό του Tour Championship.

Οι πρώτοι 16 είναι: Ρόνι Ο’Σάλιβαν, Μαρκ Σέλμπι, Μαρκ Άλεν, Τζαντ Τραμπ, Νιλ Ρόμπερτσον, Σον Μέρφι, Κάιρεν Γουίλσον, Μαρκ Γουίλιαμς, Λούκα Μπρεσέλ, Τζον Χίγκινς, Άλι Κάρτερ, Τζακ Λιζάουκι, Ρόμπερτ Μίλκινς, Στούαρτ Μπίγκαμ, Γκάρι Γουίλσον, Ντινγκ Τζουνχούι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα