fbpx

Παγκόσμιο – Crucible: Πιθανή η αναμέτρηση Φου – Γουάιτ

Παγκόσμιο – Crucible: Πιθανή η αναμέτρηση Φου – Γουάιτ

Πολύ πιθανό είναι ο Τζίμι Γουάιτ να βρει τον Μάρκο Φου στο δεύτερο προκριματικό γύρο του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Η κλήρωση των τεσσάρων προκριματικών γύρων που θα διεξαχθούν από τις τρεις έως τις 12 Απριλίου στο Σέφιλντ, θα δουν 128 παίκτες από τους οποίους θα μείνουν 32. Το κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης αρχίζει στις 15 Απριλίου με τον τελικό να έχει οριστεί για την 1η Μαϊου.

 Δύο φορές ημιφιναλίστ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ο Μάρκο Φου αντιμετωπίζει τον Μάρτιν Ο’Ντόνελ στον πρώτο προκριματικό γύρο με το νικητή να αντιμετωπίζει τον 6 φορές φιναλίστ, τον Γουάιτ. Η κλήρωση είδε επίσης τον επίσης βετεράνο και 7 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Στίβεν Χέντρι, να αντιμετωπίζει τον Τζέιμς Κέιχιλ ο οποίος είχε νικήσει τον Ρόνι Ο’Σάλιβαν στο ντεμπούτο του στο Crucible to 2019. O νικητής από αυτή την αναμέτρηση αντιμετωπίζει τον ταλαντούχο νεαρό Κινέζο Λέι Πεϊφάν.

 Ο Κεν Ντόχερτι, ο οποίος νίκησε τον Χέντρι στον τελικό του 1997, αντιμετωπίζει την 12η φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια γυναικών Ριάνε Έβανς ενώ ο 16χρονος Σταν Μούντι θα παίξει με τον Αντρές Πετρόφ ο οποίος πέρυσι έγινε ο πρώτος επαγγελματίας Εσθονός παίκτης.

 Μπάρι Χόκινς, Στίβεν Μαγκουάιρ και Χοσεϊν Βαφέι είναι εκείνοι που πέρασαν απευθείας στον τρίτο προκριματικό γύρο, κάτι που θα συμβεί και με τον κάτοχο του τίτλου στο Tour Championship.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα