fbpx

Ευρωπαϊκό Νέων: “Πέταξε” για την Αυστρία η Ελληνική ομάδα (pics)

Ευρωπαϊκό Νέων: “Πέταξε” για την Αυστρία η Ελληνική ομάδα (pics)

“Πέταξαν” για τη Βιέννη της Αυστρίας οι Αναστάσης Εξάρχου, Γιάννης Ξύδας και Χρυσάννα Αυγερινού, οι οποίοι θα αγωνιστούν με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος στο επερχόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπόουλινγκ Νέων «European Youth Championships – EYC 2023», στο οποίο θα συμμετέχουν 169 αθλητές και αθλήτριες, εκπροσωπώντας 30 χώρες.

Οι νεαροί Έλληνες αθλητές κατά την αναχώρησή τους από το Ελ. Βενιζέλος δέχθηκαν τις καλύτερες ευχές από τον Πρόεδρο της Ε.Ο.Α.Α., Γιώργο Λαμπράκη και την Αντιπρόεδρο, Βασιλική Παντιέρα.

Μαζί με τους αθλητές συνταξίδεψαν οι γονείς τους, ενώ αρχηγός της ελληνικής αποστολής θα είναι ο Νίκος Μπούφεσης.

Το πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αναμένεται να ανοίξει την Κυριακή 2/4 με την ενημερωτική συνάντηση των αρχηγών αποστολών, την επίσημη προπόνηση και την Τελετή Έναρξης, ενώ το αγωνιστικό πρόγραμμα θα έχει ως εξής:

Τη Δευτέρα 3/4 θα διεξαχθούν οι Δυάδες Αγοριών, την Τρίτη 4/4 οι Δυάδες Κοριτσιών, την Τετάρτη 5/4 το 1ο σκέλος του Ομαδικού Αγοριών και Ομαδικού Κοριτσιών, την Πέμπτη 6/4 το 2ο σκέλος και τα τελικά του Ομαδικού Αγοριών και Ομαδικού Κοριτσιών, την Παρασκευή 7/4 το Ατομικό Αγοριών, το Σάββατο 8/4 το Ατομικό Κοριτσιών και τέλος την Κυριακή 9/4 τα Μάστερς Αγοριών και Κοριτσιών.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων έχει αναρτηθεί στον επίσημο δικτυακό τόπο της διοργάνωσης: https://eyc2023.etbfchampionships.eu/about-eyc/schedule/

https://bowling.apexsports.gr/2023/03/22/evropaiko-neon-me-avgerinou-eksarchou-kai-ksyda-i-ellada-stin-afstria/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα