fbpx

Ξεκίνησαν τα φιλικά παιχνίδια ξένων ομάδων, ολοκληρώθηκαν οι αγώνες των πανελληνίων

Ξεκίνησαν τα φιλικά παιχνίδια ξένων ομάδων, ολοκληρώθηκαν οι αγώνες των πανελληνίων

Η ελληνική ομοσπονδία κρίκετ ενημέρωσε για τα φιλικά παιχνίδια ξένων ομάδων, αλλά και για τα αποτελέσματα από την υπόλοιπη αγωνιστική δράση.

Το Σάββατο 1 Απρίλιου άρχισαν τα φιλικά παιχνίδια ξένων ομάδων που επισκέπτονται τη Κέρκυρα με σκοπό να παίξουν κρίκετ συνδυάζοντας τις διακοπές τους στο νησί μας.

Η αγγλική ομάδα ACTONIANS C.C. έπαιξε το πρώτο αγώνα το Σάββατο στις 15:00  στη Μαρίνα των Γουβιών με την ομάδα των Λεόντων όπου ύστερα από ένα εξαιρετικό αγώνα η Λέοντες επικράτησαν της ξένης ομάδας.

Τη Κυριακή η ίδια ομάδα έπαιξε στο ιστορικό γήπεδο της κάτω πλατείας εναντίων της ομάδας των Βετεράνων της Κέρκυρας όπου οι άγγλοι κέρδισαν με σκορ 108-112.

Με επιτυχία  ολοκληρώθηκαν και οι αγώνες  των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων  κρίκετ κλειστού χώρου της Κυριακής  2 Απριλίου  στο ΕΑΚ Κέρκυρας για τις κατηγορίες Εφήβων και Παίδων. Ο πρώτος αγώνας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων  διεξήχθη μεταξύ των ομάδων Γ.Σ. ΒΥΡΩΝ-Α.Σ. ΑΤΛΑΣ με νικήτρια την ομάδα του Άτλαντα  με  2  wickets. Tο τελικό σκορ του αγώνα είναι: Γ.Σ. ΒΥΡΩΝ – Α.Σ. ΑΤΛΑΣ 140-143 runs.

Ο δεύτερος αγώνας της ημέρας μεταξύ των ομάδων Α.Π.Σ. ΝΑΥΣΙΚΑ- Γ.Σ. ΒΥΡΩΝ για τη κατηγορία Παίδων  βρήκε νικήτρια την ομάδα της Ναυσικάς  με 4 wickets .

Tο τελικό σκορ του αγώνα είναι: Α.Π.Σ. ΝΑΥΣΙΚΑ- Γ.Σ. ΒΥΡΩΝ 88-87.

Ο τρίτος αγώνας της ημέρας ήταν για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων διεξήχθη μεταξύ των ομάδων Α.Ο.Π.Κ. ΤΟ ΔΕΚΑΘΛΟΝ-Α.Σ. ΑΤΛΑΣ με την ομάδα του Δεκάθλου να κερδίζει με σκορ 100-0 λόγο μη προσέλευσης της ομάδας του Άτλαντα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο τέταρτος αγώνας της ημέρας ήταν για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων διεξήχθη μεταξύ των ομάδων Α.Ο.Π.Κ. ΤΟ ΔΕΚΑΘΛΟΝ-Γ.Σ. ΒΥΡΩΝ με την ομάδα του Βύρωνα να κερδίζει με 3 wickets.

Tο τελικό σκορ του αγώνα είναι: Α.Ο.Π.Κ. ΤΟ ΔΕΚΑΘΛΟΝ-Γ.Σ. ΒΥΡΩΝ 110-111.

Ο τελευταίος αγώνας της ημέρας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων διεξήχθη μεταξύ των ομάδων Α.Π.Σ. ΟΙ ΛΕΟΝΤΕΣ- Α.Ο.Π.Κ. ΤΟ ΔΕΚΑΘΛΟΝ με την ομάδα των Λεόντων να κερδίζει με 4 wickets.

Tο τελικό σκορ του αγώνα είναι: Α.Π.Σ. ΟΙ ΛΕΟΝΤΕΣ- Α.Ο.Π.Κ. ΤΟ ΔΕΚΑΘΛΟΝ 95-92.

Οι διαιτητές των αγώνων της Κυριακής ήταν οι Αυθίνος Γιάννης και Ρέβης Μιχάλης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα