fbpx

Ευρωπαϊκό Νέων: Στην 11η θέση της προσωρινής κατάταξης στις δυάδες κοριτσιών η Αυγερινού

Ευρωπαϊκό Νέων: Στην 11η θέση της προσωρινής κατάταξης στις δυάδες κοριτσιών η Αυγερινού

Στη μάχη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπόουλινγκ Νέων, που διεξάγεται στη Βιέννη, μπήκε το πρωί της Τρίτης (04/04) η Χρυσάννα Αυγερινού, συμμετέχοντας στις Δυάδες Κοριτσιών.

Η Ελληνίδα εκπρόσωπος πήρε μέρος στον πρωινό Α’ Όμιλο εκτός συναγωνισμού για το αγώνισμα των Δυάδων, πλάι στην Αλιάνα Κναβς από την Σλοβενία, με τα αποτελέσματά της να λαμβάνονται υπόψη για το All-Event.

Στο σύνολο των έξι παιχνιδιών, η Χρυσάννα Αυγερινού έριξε 1.132 κορύνες (μέσος όρος 188,7) και βρίσκεται στην 11η θέση της προσωρινής κατάταξης του All-Event μεταξύ των 36 αθλητριών που αγωνίστηκαν ήδη, ενώ άλλες τόσες θα συμμετάσχουν στον μεσημεριανό Β’ Όμιλο των Δυάδων Κοριτσιών.

Αύριο, Τετάρτη (05/04), θα ξεκινήσει το Ομαδικό με την 1η δέσμη παιχνιδιών, που περιλαμβάνει τρία παιχνίδια σε κάθε κατηγορία: Οι Γιάννης Ξύδας και Αναστάσης Εξάρχου θα αγωνιστούν το πρωί στο Ομαδικό Αγοριών (10:00 – 13:15), ενώ η Χρυσάννα Αυγερινού θα πάρει την σκυτάλη το μεσημέρι στο Ομαδικό Κοριτσιών (14:15 – 17:30).

Τα αποτελέσματα των Ελλήνων εκπροσώπων δεν θα μετρήσουν για την επίσημη κατάταξη του Ομαδικού, αλλά θα ληφθούν υπόψη για την ατομική πορεία τους στο All-Event.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα