fbpx

The Masters: Νικητή από το LIV Golf περιμένει να δει ο Γκρεγκ Νόρμαν

The Masters: Νικητή από το LIV Golf περιμένει να δει ο Γκρεγκ Νόρμαν

Κομισάριος του LIV Golf, ο Γκρεγκ Νόρμαν περιμένει να δει νικητή από το τουρνουά του στο 18ο green του Ογκάστα Νάσιοναλ για το Masters.

 Συνολικά 18 παίκτες από το τουρνουά που χρηματοδοτείται από fund της Σαουδικής Αραβίας παίρνουν μέρος στο πρώτο major της χρονιάς το οποίο διεξάγεται στην Τζόρτζια από τις 6 έως τις 9 Απριλίου. Μεταξύ αυτών είναι οι πρώην κάτοχοι του τίτλου Φιλ Μίκελσον και Ντάστιν Τζόνσον όπως και ο πρωταθλητής του Open, Κάμερον Σμιθ.

 «Ό,τι κι αν λέει ο καθένας για το νικητή, όποιος κι αν βρεθεί σε αυτή τη θέση, θα είμαστε εκεί», είπε ο Αυστραλός ο οποίος πήρε τη 2η θέση τρεις φορές στο Masters. «Όλοι θα είναι παρόντες στο 18ο green. Όταν περπατάς εκεί, ο caddie σου σε αγκαλιάζει και εκεί βλέπεις την σύζυγό σου ή τους γονείς σου. Το να έχουμε τους άλλους 17 εκεί, αυτό είναι το πνεύμα που επιθυμούμε».

Το PGA Tour απαγορεύει την παρουσία παικτών του LIV Golf στα τουρνουά του ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο με τα 4 majors. Εκτός από τον Τζόνσον και τον τρεις φορές κάτοχο τίτλου major, τον Μίκελσον, παρών θα είναι ο 2 φορές νικητής Μπάμπα Γουότσον, ο Σέρχιο Γκαρθία, ο Πάτρικ Ριντ και ο Τσαρλ Σβάρτσελ στον πρώτο γύρο.

 «Συγχαίρω το Masters που άφησε τους παίκτες να αγωνιστούν διότι πρόκειται για ένα πραγματικό Super Bowl», πρόσθεσε ο Νόρμαν. «Μπορείτε να φανταστείτε την τηλεθέαση; Αυτό είναι που θέλει το κοινό και η τηλεόραση. Οι μετρήσεις θα είναι υψηλότερες από κάθε άλλη φορά αν για παράδειγμα ο Ρόρι ΜακΙλρόι αντιμετωπίσει κάποιο από τα μεγάλα μας ονόματα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα