fbpx

Ευρωπαϊκό Νέων: Άρχισαν την προσπάθειά τους στο ομαδικό οι Ξύδας και Εξάρχου

Ευρωπαϊκό Νέων: Άρχισαν την προσπάθειά τους στο ομαδικό οι Ξύδας και Εξάρχου

Εκτός συναγωνισμού συμμετείχαν στο ομαδικό αγοριών οι Γιάννης Ξύδας και Αναστάσης Εξάρχου, το οποίο άνοιξε το αγωνιστικό πρόγραμμα της Τετάρτης (5/4) στο EYC 2023 στη Βιέννη, αλλά με τα αποτελέσματά τους να λαμβάνονται υπόψη για το All-Event.

Ο Γιάννης Ξύδας έριξε 675 κορύνες (μ.ό. 225) και πλέον έχει μέσο όρο 214,6 μετά τη διεξαγωγή των 9 από τα 18 παιχνίδια, καταλαμβάνοντας προς το παρόν τη 18η θέση της κατάταξης μεταξύ 96 αθλητών στο All-Event.

Από την πλευρά του, ο Αναστάσης Εξάρχου είχε σήμερα συγκομιδή 588 κορύνες (μ.ό. 196) και ο συνολικός μέσος όρος του υποχώρησε στο 206,6 έχοντας δώσει 9 από τα 18 παιχνίδια του All-Event, όπου βρίσκεται πλέον στη 33η θέση της προσωρινής κατάταξης.

Το πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώνεται με τα αντίστοιχα τρία πρώτα παιχνίδια του Ομαδικού Κοριτσιών, όπου από ελληνικής πλευράς θα πάρει μέρος η Χρυσάννα Αυγερινού (14:15-17:30 ώρα Ελλάδας), με τις επιδόσεις της να μην υπολογίζονται για το συγκεκριμένο αγώνισμα αλλά να μετρούν για την συνολική προσπάθειά της στο All-Event.

Το Ομαδικό, τόσο για τα αγόρια όσο και για τα κορίτσια, θα ολοκληρωθεί αύριο (Πέμπτη 6/4) με τα υπόλοιπα τρία παιχνίδια της προκριματικής φάσης, καθώς και με τους τελικούς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα