fbpx

The Masters: Θερμή υποδοχή στους παίκτες του LIV Golf (vid)

The Masters: Θερμή υποδοχή στους παίκτες του LIV Golf (vid)

O ενθουσιασμός και η ανυπομονησία είναι πάντα στοιχεία στο πρώτο major της σεζόν, το Masters, ειδικά φέτος με την παρουσία των παικτών του LIV Golf.

 Ένα μεγάλο ερωτηματικό ήταν η υποδοχή που θα γνώριζαν οι παίκτες του LIV Golf  με τον νυν κάτοχο του τίτλου στο Open, τον Κάμερον Σμιθ, να δίνει τις απαντήσεις: «Πέρασα περίπου μία ώρα στην περιοχή αυτό το απόγευμα. Ήταν ωραίο που είδα γνωστά πρόσωπα. Πολλά γέλια και πολλές χειραψίες, ήταν πραγματικά ωραίο. Πραγματικά δεν ήμουν σίγουρος για το τι να περιμένω αλλά ήταν καλό που είδα ένα καλό κλίμα».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Μπράισον ΝτεΣάμπο. «Απίστευτο. Αγκάλιασα τον Σκότι Σέφλερ, είχα καιρό να τον δω, το ίδιο με τον Σαμ Μπερνς, όλοι ήταν φανταστικοί, κανένα πρόβλημα». Εξίσου θερμή ήταν η υποδοχή που γνώρισε και ο πρώην νούμερο 1 και πρωταθλητής του Masters το 2020, ο Ντάστιν Τζόνσον. «Είμαι εδώ στο Masters κι απολαμβάνω αυτή την εβδομάδα. Αυτή την εβδομάδα όλα έχουν να κάνουν με την Ογκάστα. Όλοι οι φίλοι μου παραμένουν φίλοι. Απολαμβάνω να βλέπω πρόσωπα που δεν τα βλέπω τόσο συχνά. Θα είναι μία σπουδαία εβδομάδα κι ανυπομονώ».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα