fbpx

Παγκόσμιο – Crucible: Υπερασπίστηκε τον Στίβεν Χέντρι ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν (vid)

Παγκόσμιο – Crucible: Υπερασπίστηκε τον Στίβεν Χέντρι ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν (vid)

Ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν πιστεύει ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κατακρίνει την απόδοση του επίσης 7 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή Στίβεν Χέντρι.

 Ο Χέντρι αποσύρθηκε το 2012 προτού κάνει την επιστροφή του το 2020 όπου έχει πάρει τη νίκη σε τρία από τα 14 ματς που έχει δώσει. Ο Σκωτσέζος αγωνίστηκε στα προκριματικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος όπου γνώρισε την ήττα και τον αποκλεισμό από τον Τζέιμς Κέιχιλ.

 «Ο Στίβεν κάνει αυτό που θέλει», είπε ο Rocket στο Sportsman. «Είναι 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, αν θέλει να αγωνιστεί έχει καλώς, αν δεν θέλει, κανένα πρόβλημα, τα έχει κερδίσει όλα, είναι ένας απόλυτος θρύλος του αθλήματος. Μπορεί να έρθει και να αγωνιστεί με τα εσώρουχα αν θέλει. Όλοι πρέπει να σκύβουμε το κεφάλι σε εκείνον, είναι ένας ήρωάς μου. Κάποιοι μπορεί να τον αντιμετωπίζουν ως έναν ακόμα παίκτη αλλά για εμένα είναι ένας από τους σπουδαιότερους που έχω γνωρίσει, είναι όπως ο Τάιγκερ Γουντς».

«Κανείς δεν πρέπει να τον κατακρίνει. Ακόμα κι αν χάνει με 10-0 και το υψηλότερο break είναι στους 12 πόντους, κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κατακρίνει τον Στίβεν Χέντρι».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα