fbpx

The Masters: Ο Ραμ αφιέρωσε τον τίτλο στον Μπαγιεστέρος (vid)

The Masters: Ο Ραμ αφιέρωσε τον τίτλο στον Μπαγιεστέρος (vid)

Ο Τζον Ραμ έγινε ο τέταρτος Ισπανός που παίρνει τον τίτλο στο πρώτο Major της χρονιάς, το Masters στην Ογκάστα Νάσιοναλ.

 Η επιτυχία αποκτά ιδιαίτερη αξία για τον Ραμ ο οποίος τα κατάφερε την ημέρα που το ίνδαλμά του, ο θρυλικός Σέβε Μπαγιεστέρος, νικητής το 1980 και το 1983, θα έκλεινε τα 66 του χρόνια. «Όλοι ονειρευόμαστε τέτοιες στιγμές ως αθλητές, προσπαθούμε να φανταστούμε πως θα είναι και ποια θα είναι η αίσθηση. Όταν έκανα εκείνο το τρίτο χτύπημα στο γκριν μπορούσα να πω ότι ήταν κοντά από την αντίδραση του κόσμου και με κατέκλυσαν κύματα συναισθημάτων. Ποτέ δεν πίστεψα ότι θα κλάψω σε ένα τουρνουά  γκολφ αλλά έφτασα πολύ κοντά στην 18η τρύπα. Σημαίνει πολλά για εμένα και για το ισπανικό γκολφ. Είναι το 10ο ισπανικό Major, είμαι ο τέταρτος Ισπανός που κατακτά το Masters, είναι το δεύτερο major που παίρνω, απίστευτο», είπε ο Ραμ που με αυτή την επιτυχία επέστρεψε και στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

«Η ιστορία του παιχνιδιού αποτελεί βασικό ρόλο που αγωνίζομαι και ο Σέβε αποτελεί μεγάλο κομμάτι αυτής της ιστορίας. Για εμένα, ο τίτλος στην 40η επέτειο από τη δεύτερη επιτυχία του στο Masters και την ημέρα που θα είχε γενέθλια έχει μεγάλη αξία. Αυτό εδώ είναι για τον Σέβε. Γνωρίζω ότι θα ήταν εκεί να βοηθήσει και όντως βοήθησε».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα