fbpx

Άλι Κάρτερ: «Είπα ότι δεν θα ανησυχήσω ξανά για το παιχνίδι»

Άλι Κάρτερ:  «Είπα ότι δεν θα ανησυχήσω ξανά για το παιχνίδι»

Παρών σε 2 τελικούς παγκοσμίου πρωταθλήματος ο Άλι Κάρτερ έδωσε τις μεγαλύτερες μάχες του μακριά από το τραπέζι του σνούκερ.

Ο 43χρονος είχε διαγνωστεί πριν από χρόνια με τη νόσο του Κρον και με καρκίνο και στο νέο επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ The Power of Sport του Eurosport, ο ίδιος μιλά για την επίδραση αυτών των μαχών.

Ο Κάρτερ άρχισε να ξεχωρίζει φτάνοντας στα προημιτελικά του British Open το 2003, τη χρονιά που έμαθε ότι πάσχει από τη νόσο του Κρον. Ο Κάρτερ διαχειρίστηκε την ασθένεια ρυθμίζοντας τη διατροφή του ωστόσο το 2013 διαγνώστηκε με καρκίνο των όρχεων. Τον Ιούλιο εκείνης της χρονιάς κέρδισε τη μάχη ωστόσο το Μάιο του 2014 είχε να αντιμετωπίσει τον καρκίνο του πνεύμονα.

«Τότε ήταν που είπα ότι δεν θα ανησυχήσω ξανά για ματς σνούκερ. Δεν είναι σημαντικό, είναι μικρές μπάλες που κυλούν στο τραπέζι αλλά στην πραγματικότητα αυτές οι μπάλες είναι που καθορίζουν το πως αισθάνομαι, πως ζω και το είδος ζωής που μπορώ να παρέχω στα παιδιά μου. Είναι η καριέρα μου, η δουλειά μου και είναι κάτι παραπάνω από αυτό, γίνεται η ζωή σου».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα