fbpx

Παγκόσμιο – Crucible: Παραδέχθηκε τα λάθη στην αλλαγή τεχνικής ο Τζίμι Γουάιτ

Παγκόσμιο – Crucible: Παραδέχθηκε τα λάθη στην αλλαγή τεχνικής ο Τζίμι Γουάιτ

Ο Τζίμι Γουάιτ δεν μπόρεσε να πραγματοποιήσει το όνειρό του φέτος και να επιστρέψει στο κυρίως ταμπλό του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

 Η πορεία του Whirlwind ολοκληρώθηκε στο δεύτερο προκριματικό γύρο όπου γνώρισε την ήττα από τον Μάρτιν Ο’Ντόνελ με τον 6 φορές φιναλίστ να ρίχνει την ευθύνη στην απόφαση που πήρε πρόσφατα να αλλάξει την τεχνική του. «Είμαι απογοητευμένος επειδή έπαιζα αρκετά καλά», είπε στη Mail.

«Έκανα ένα τεράστιο λάθος. Άλλαξα κάποια πράγματα στην τεχνική μου πριν 2 εβδομάδες, ήταν κάτι που έπρεπε να κάνω, εντόπισα αυτό το πρόβλημα, πάντα το είχα, πειραματιζόμουν με αυτό για κάμποσο καιρό αλλά έκανα την αλλαγή πριν 2 εβδομάδες».

 Για το ματς με τον Ο’Ντόνελ σχολίασε: «Προσπαθούσα να παίξω με την παλιά τεχνική χρησιμοποιώντας την καινούργια. Εκνευρίστηκα και ήταν ένας εφιάλτης. Μία από τις χειρότερες εμπειρίες που είχα ποτέ σε ένα τραπέζι του σνούκερ. Λάθος στιγμή να το κάνω, ήταν ένα παιδικό λάθος».

Αν και στα 60 του πλέον ο ίδιος δεν χάνει την ελπίδα για το μέλλον. «Θα κερδίσω τουρνουά την επόμενη χρονιά. Μπορώ να κάνω πράγματα που δεν έκανα για 25 χρόνια σε ένα τραπέζι σνούκερ. Εξακολουθώ να εκπλήσσω τον εαυτό μου, συνεχίζω να κάνω maximum breaks. Παίζω σε τουρνουά και μπορώ να κάνω 5 ή 6 centuries. Ποτέ δεν ήμουν καλός στην προπόνηση, δεν σημαίνει κάτι για εμένα αλλά αν δεν πίστευα ότι μπορώ ακόμα να νικήσω θα είχα πάει να παίξω γκολφ».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα