fbpx

Άρχισε η δίκη των….δέκα

Άρχισε η δίκη των….δέκα

Η ακροαματική διαδικασία αρχίζει στο Λονδίνο εκεί όπου θα απολογηθούν οι 10 Κινέζοι παίκτες που κατηγορούνται για στήσιμο αγώνων.

 Μεταξύ αυτών είναι ο νούμερο 9 στην παγκόσμια κατάταξη, Ζαο Ζιντόνγκ, όπως και ο πρώην πρωταθλητής του Masters, Γιαν Μπινγκτάο, σε μία στιγμή που διεξάγεται στο Crucible του Σέφιλντ το παγκόσμιο πρωτάθλημα σνούκερ.

Πρώην φιναλίστ στο UK Championship ο Λιανγκ Γουένμπο, ήταν ο πρώτος χρονικά που τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από τη δράση τον Οκτώβριο του 2022 ενώ ακολούθησαν άλλοι έξι σε σύντομο χρονικό διάστημα, μεταξύ αυτών ο ημιφιναλίστ του UK Championship του 2020, Λου Νινγκ.

Η ακροαματική διαδικασία αναμένεται να έχει διάρκεια δύο εβδομάδων αν και η απόφαση αναμένεται αργότερα. Σε περίπτωση που οι παίκτες κριθούν ένοχοι τότε αντιμετωπίζουν πολυετή αποκλεισμό. Οι περισσότεροι δεν έχουν πάρει δημόσια θέση αν και ο Λιανγκ έχει αρνηθεί τις κατηγορίες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Metro, ο Ζάο είναι ο μοναδικός που παραμένει σε αγγλικό έδαφος με τους άλλους να παίρνουν μέρος στην ακροαματική διαδικασία μέσω video link.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα