fbpx

Παγκόσμιο Seniors: Στα προημιτελικά ο Μπέρντεν (vid)

Παγκόσμιο Seniors: Στα προημιτελικά ο Μπέρντεν (vid)

Με μία επίδοση υψηλής ποιότητας ο Άλφι Μπέρντεν νίκησε 3-0 τον Κέν Ντόχερτι στο πλαίσιο του παγκοσμίου πρωταθλήματος Seniors.

Μετά το παγκόσμιο πρωτάθλημα σνούκερ που κέρδισε ο Βέλγος Λούκα Μπρεσέλ το πεδίο δράσης στο Crucible άνοιξε για τους seniors ώστε να βρεθούν στο επίκεντρο. Μπέρντεν και Ντόχερτι συνεχίζουν να αγωνίζονται στο World Snooker Tour με τον Ιρλανδό Ντόχερτι να είναι ένας από τους τέσσερις μη Βρετανούς που έχουν πάρει το μεγάλο τίτλο ωστόσο αυτή τη φορά δεν είχε απάντηση απέναντι στον Μπέρντεν.

 «Ήταν ευχαρίστησή μου να παίζω με τον Κεν,έναν πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή», είπε ο Μπέρντεν. «Ήταν χαρά μου να εμφανίζομαι σε αυτό το χώρο μετά από όλα αυτά τα χρόνια. Αισθάνομαι τιμή που βρίσκομαι εδώ, απολαμβάνω το τουρνουά και ελπίζω να είμαι εδώ για να κάνω μία μεγάλη πορεία».

Ο Μπέρντεν θα επιστρέψει στη δράση το Σάββατο για να αντιμετωπίσει στα προημιτελικά είτε τον Ντάρεν Μόργκαν είτε τον Στίβεν Χέντρι. Ο Τόνι Ντράγκο, στα 57 του χρόνια, πέρασε με 3-0 το εμπόδιο του Βίτο Πουόπολο και πήρε επίσης το εισιτήριο για την τελική οκτάδα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα