fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Σόφτμπολ: Διαθέσιμα τα εισιτήρια για τους ομίλους

Παγκόσμιο Κύπελλο Σόφτμπολ: Διαθέσιμα τα εισιτήρια για τους ομίλους

Το κοινό μπορεί πλέον να αγοράσει εισιτήρια για τη φάση των ομίλων του παγκοσμίου κυπέλλου σόφτμπολ του επόμενου μήνα.

 Η φάση των ομίλων θα διεξαχθεί σε τρεις ευρωπαϊκές χώρες, σε Ιρλανδία, Ισπανία και Ιταλία, κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά. Συνολικά 18 ομάδες χωρίζονται σε τρεις ομάδες με τις πρώτες 2 από τον κάθε όμιλο μαζί με 2 wildcard να περνούν στην τελική φάση που θα διεξαχθεί την επόμενη χρονιά στην Ιταλία.

 Τα εβδομαδιαία πακέτα αρχίζουν από τα 60 ευρώ ενώ τα ημερήσια κοστίζουν 15 ευρώ και εκείνα των playoff 20. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν περιθώριο μέχρι τις 18 Ιουνίου για να αποκτήσουν το εβδομαδιαίο πακέτο προτού τα ημερήσια γίνουν διαθέσιμα στην συνέχεια.

Η δράση στον πρώτο όμιλο θα διεξαχθεί από τις 11 έως τις 15 Ιουλίου στο Μπάλμπριγκαν της Ιρλανδίας με την συμμετοχή της Αυστραλίας, της Μποτσουάνα, της Μεγάλης Βρετανίας, της κινεζικής Ταϊπέι και των ΗΠΑ.

Ο δεύτερος όμιλος αποτελείται από τις Κίνα, Κούβα, Ισπανία, Ολλανδία, Πουέρτο Ρίκο και Νότια Αφρική και τα ματς θα διεξαχθούν από τις 18 έως τις 22 Ιουλίου στη Βαλένθια. Τέλος, ο τρίτος όμιλος περιλαμβάνει τον Καναδά, την Ιταλία, την Ιαπωνία, τη Νέα Ζηλανδία, τις Φιλιππίνες και τη Βενεζουέλα με πεδίο δράσης το Καστιόνς ντι Στράντα και το Μπούτριο της Ιταλίας από τις 22 έως τις 26 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα