fbpx

Πανελλήνιο μπόουλινγκ: Κατέκτησε τον τίτλο ο Ο.Β.Θ.

Πανελλήνιο μπόουλινγκ: Κατέκτησε τον τίτλο ο Ο.Β.Θ.

Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Ο.Β.Θ. στο Πανελλήνιο ομαδικό πρωτάθλημα μπόουλινγκ γυναικών της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023, το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 17-18/6 στην αίθουσα «Royal Bowling» στο Περιστέρι.

Τους αγώνες τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ και μέλος της Ολομέλειας της ΕΟΕ (Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής), Θωμάς Τόκας, ο οποίος απηύθυνε μήνυμα εκ μέρους της ΕΟΕ στο πλαίσιο του εορτασμού της Ολυμπιακής Ημέρας.

Στο αγωνιστικό σκέλος, η ομάδα του Ο.Β.Θ. (Κωνσταντίνα Μαρία Τσιαμάνη, Έλενα Τριάντου, Γεωργία Σαγώνα, Αθηνά Λαυρεντιάδου, Χριστίνα Μαρία Καλαμαρα, Βασιλική Αυγέρου) κέρδισε το χρυσό μετάλλιο με 72 βαθμούς, σε μία διοργάνωση που είχε συναρπαστική εξέλιξη και κρίθηκε στο φινάλε.

Δεύτερος ήρθε ο Α.Σ.Μ. Κόσμος (Ευαγγελία Ορεστίδου, Αθηνά Μαρματάκη, Μαρία Γεωργίου, Ευαγγελία Κυβέλου, Ελευθερία Ανεζουλάκη, Elizabeth Alday) που συγκέντρωσε 65 βαθμούς και τρίτη την ομάδα Α.Σ.Μ. Δάφνης 1 (Μαίρη Αθυμαρίτου, Αναστασία Μπιτσάκου, Χρυσάννα Αυγερινού, Arjola Muca, Βασιλική Παντιέρα, Γεωργία Παπαδημητρίου) η οποία είχε 63 βαθμούς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα