fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο ODI: Αγγλία – Νέα Ζηλανδία το πρώτο ματς της διοργάνωσης

Παγκόσμιο Κύπελλο ODI: Αγγλία – Νέα Ζηλανδία το πρώτο ματς της διοργάνωσης

Αγγλία και Νέα Ζηλανδία αναμετρώνται στο πρώτο χρονικά ματς του παγκοσμίου κυπέλλου ODI σε μία επανάληψη του τελικού του 2019.

Κάτοχος του τίτλου η Αγγλία, θα αρχίσει τις υποχρεώσεις της στο φετινό παγκόσμιο κύπελλο ODI απέναντι στην ομάδα που επικράτησε στον τελικό προ τετραετίας, τη Νέα Ζηλανδία. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 5 Οκτωβρίου στο Αχμενταμπάντ της Ινδίας ενώ στο τελευταίο χρονικά ματς του ομίλου θα αντιμετωπίσει στις 12 Νοεμβρίου την ομάδα του Πακιστάν.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί με την παρουσία 10 ομάδων σε 10 διαφορετικές πόλεις της Ινδίας με τις πρώτες τέσσερις στη βαθμολογία να περνούν στα ημιτελικά που θα διεξαχθούν στις 15 και 16 Νοεμβρίου ενώ ο τελικός έχει οριστεί για τις 19 Νοεμβρίου στο Αχμενταμπάντ.

 Μετά το πρώτο ματς απέναντι στη Νέα Ζηλανδία η πρωταθλήτρια Αγγλία θα αντιμετωπίσει κατά σειρά το Μπανγκλαντές, το Αφγανιστάν, τη Νότια Αφρική, την ομάδα που θα περάσει από τα προκριματικά, την Ινδία, την Αυστραλία, μία ακόμα ομάδα που θα περάσει από τα προκριματικά και το Πακιστάν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα