fbpx

Ευρωπαϊκό Cheerleading: Ρεκόρ συμμετοχών στην Ιταλία για την Ελλάδα

Ευρωπαϊκό Cheerleading: Ρεκόρ συμμετοχών στην Ιταλία για την Ελλάδα

Η εθνική μας ομάδα μετρά αντίστροφα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading, που θα διεξαχθεί στην Βερονα της Ιταλίας από τις 30 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου.

Στην διοργάνωση θα είναι η πολυπληθέστερη ελληνική αποστολή που έχει συμμετάσχει σε ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Πιο συγκεκριμένα στην γειτονική χώρα ταξίδεψαν 273 αθλητές και αποτελείται από 20 ομάδες. Παράλληλα θα αγωνιστούν στους τελικούς και 4 ζευγάρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ομοσπονδία συνοδεύει ο επίσημος γιατρός της ομοσπονδίας dr. Γιώργος Παπαδημητρίου και φυσιοθεραπευτής της ομοσπονδίας Παναγιώτης Παγώνης, μαζί με το επιτελείο τους.

Η Βερονα παίρνει την σκυτάλη από την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και θα κληθεί να ανταπεξέλθει αφενός στην τεράστια επιτυχία όπου είχε πέρυσι το Ευρωπαϊκό της Αθήνας και φυσικά τις απαιτήσεις που έχει μια τόσο μεγάλη διοργάνωση. Η χώρα μας έχει στοχο να πρωταγωνιστήσει και να φέρει πολλές διακρίσεις. Άλλωστε στο πρόσφατο πανελλήνιο πρωτάθλημα οι ομάδες έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Η ελληνική αποστολή έφτασε σήμερα στην Βερονα με πτήση τσάρτερ. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν την Παρασκευή, όπου θα γίνουν και οι απονομές στα ζευγάρια, ενώ την Κυριακή θα διεξαχθούν οι τελικοί.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα