fbpx

Ευρωπαϊκό Cheerleading: Θρίαμβος με τέσσερα μετάλλια για τις ελληνικές ομάδες την πρώτη ημέρα!

Ευρωπαϊκό Cheerleading: Θρίαμβος με τέσσερα μετάλλια για τις ελληνικές ομάδες την πρώτη ημέρα!

Θριάμβευσαν οι ελληνικές ομάδες την πρώτη ημέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Cheerleading, που διεξάγεται στη Βερόνα, κατακτώντας τέσσερα μετάλλια, εκ των οποίων το ένα ασημένιο και τα τρία χάλκινα.

Μάλιστα, δύο ελληνικές ομάδες κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στην ευρωπαϊκή λίγκα για το 2022.

Η χώρα μας αγωνίστηκε την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης με 14 ομάδες και κατέκτησε 4 μετάλλια, ενώ ταυτόχρονα εξασφάλισε πέντε εισιτήρια για τους τελικούς της Κυριακής. Αξίζει να σημειωθεί ότι προκρίνονται οι πέντε καλύτερες ομάδες όπου θα αγωνιστούν ξανά για την είσοδό τους στο πόντιουμ των νικητών.

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν οι Εύα Βενέτη – Ασημινα Κουβελετσου στην κατηγορία senior double cheer hip hop (Αθλητικός Σύλλογος Τρικάλων Ευαθλοί).

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Άνθια Πατού και Παρασκευή Παπατκούδη junior freestyle Pom double (Ελληνικό Αστέρι).

Στην τρίτη θέση ήρθαν οι Κατερίνα Αποστολάτου και Νινα Ανδρεανιδου στην κατηγορία senior freestyle Pom double (Ελληνικό Αστέρι), ενώ οι Cygnus του ΑΣ Ελληνικό Αστέρι στην κατηγορία Junior All Girl Advanced (Ελληνικό Αστέρι) φόρεσαν στο στήθος το χάλκινο μετάλλιο.

Παράλληλα η Ελλάδα πανηγύρισε πέντε προκρίσεις στον τελικό. Πιο συγκεκριμένα την Κυριακή θα αγωνιστούν στις κατηγορίες Youth Pom και Youth Hip hop οι Αμαζόνες, στη Junior Jazz το Ελληνικό Αστέρι και η ΑΓΟΠ Μυρτάλη και στην κατηγορία senior Jazz το ελληνικό Αστέρι

Το πρόγραμμα συνεχίζεται σήμερα, όπου οι ελληνικές ομάδες θα αγωνιστούν με στόχο την είσοδό τους στον τελικό της Κυριακής (2/7).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα