fbpx

Ευρωπαϊκό Cheerleading: Θερμή υποδοχή στις πρωταθλήτριες Ευρώπης

Ευρωπαϊκό Cheerleading: Θερμή υποδοχή στις πρωταθλήτριες Ευρώπης

θερμή υποδοχή επεφύλαξαν γονείς και φίλοι των θριαμβευτών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Τσιρλίντινγκ που πραγματοποιήθηκε στη Βερόνα της Ιταλίας, κατά το οποίο η Ελληνική ομάδα κατέκτησε την πρώτη θέση της γενικής βαθμολογίας στην κατηγορία Senior.

Κατά την άφιξη των “χρυσών” ομάδων του ελληνικού Τσιρλίντινγκ περίμεναν περίπου 400 άτομα στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και αποθέωσαν τους αθλητές για τις τεράστιες επιτυχίες τους, με ελληνικές σημαίες, κόρνες και λουλούδια.

Θυμίζουμε, η Ελλάδα έκανε ρεκόρ μεταλλίων σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, έχοντας κατακτήσει συνολικά 10 μετάλλια από τους συλλόγους Ελληνικό Αστέρι, Αμαζόνες, Υάδες και Αθλητικός Σύλλογος Τρικάλων Εύαθλοι.

Με πτήση charter από την Βερόνα, και τέσσερα από τα 10 συνολικά κύπελλα που κατέκτησε η χώρα μας σε περίοπτη θέση, έφτασαν οι πρωταθλητές Ευρώπης στην Ελλάδα. Κατά την άφιξή τους το αεροδρόμιο… σηκώθηκε στον αέρα, με τον παρευρισκόμενο κόσμο να φωνάζει «το πήραμε, το πήραμε το Ευρωπαϊκό».

Αξίζει να σημειωθεί επίσης, ότι στην πτήση charter από την Βερόνα ταξίδεψαν οι αθλήτριες των Αμαζόνων που χάρισαν στην Ελλάδα τρία κύπελλα, το “ασημένιο” δίδυμο των Εύα Βενέτη – Ασημίνα Κουβελετσου (Αθλητικός Σύλλογος Τρικάλων Εύαθλοι) και το ΑΓΟΠ Μυρτάλη.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα