fbpx

Kaiafas Battle 2023: Ιδανικό φινάλε στη διοργάνωση (pics)

Kaiafas Battle 2023: Ιδανικό φινάλε στη διοργάνωση (pics)

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε για δεύτερη φορά ο σταθμός του παγκοσμίου πρωταθλήματος θαλάσσιου σκι.

Στο Kaiafas Battle 2023 όλοι οι αθλητές έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τη διοργάνωση και τον ενθουσιασμό του κοινού και όλοι μαζί ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη γιορτή. Η διοργάνωση της περασμένης χρονιάς καταγράφηκε ως η καλύτερη στην ιστορία του αθλήματος και η 9η Ιουλίου φέτος ήταν μία μέρα γεμάτη διακεκριμένους καλεσμένους, διεθνείς αθλητές, πολλά ρεκόρ και ποικίλες καιρικές συνθήκες.

Στην κατηγορία Pro Men’s Category, ο Αμερικανός Νέιτ Σμιθ επιβεβαίωσε τον τίτλο του νικητή κερδίζοντας την πρώτη θέση, ενώ το βάθρο συμπληρώθηκε από τους Γουίντερ Φρέντερικ και Άσερ Γουίλιαμ από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι τελικοί ήταν γεμάτοι συναρπαστικές στιγμές, με έντονη δράση και πολλά μετάλλια, προσφέροντας μια αξέχαστη εμπειρία για τους θεατές και τους αθλητές.

Στις γυναίκες, η Καναδή αθλήτρια Τζαϊμί Μπουλ, παρά την πίεση που δέχθηκε από τις επιδόσεις της Αμερικανίδας Άλι Νίκολσον και της Γαλλίδας Μανόν Κοστάρντ, κατάφερε να αναδειχθεί η Βασίλισσα” του “Kaiafas Battle 2023”.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η αθλητική διοργάνωση του “Kaiafas Battle” αναγνωρίζεται από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Θαλάσσιου Σκι και την Ελληνική Ομοσπονδία. Ταυτόχρονα, βρίσκεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αθλητισμού, του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Ζαχάρως.

Με φόντο τη μαγευτική λίμνη Καϊάφα και κάτω από εξαιρετικές καιρικές συνθήκες, αναδείχθηκαν οι νικητές του  “Kaiafas Battle 2023”. Σήμερα ήταν μια τεράστια γιορτή για το θαλάσσιο σκι, η οποία μεταδόθηκε ψηφιακά σε 170 χώρες, με τεράστια προβολή και επιτυχία!

Τα καλύτερα έρχονται, η ιστορία του θαλάσσιου σκι ξαναγράφεται σήμερα και οι αγώνες του 2024 είναι μόνο ένα χρόνο μπροστά!

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα